onsdag 15 augusti 2018

Parterapi helsingborg

Legitimerade behandlare i Helsingborg. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut? Familjerådgivning för boende i Helsingborg.


Stortorget 1 Helsingborg. Parterapi Helsingborg - parterapi , kommunikationsproblem, myndigheter, familjerådgivning, psykologer - legitimerade, traumabearbetning, familjrådgivning, emdr. Vi erbjuder Psykoterapi för indivi par och familjer.


Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning. Våra behandlingsmetoder består bl. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Vi har avtal för att tillhandahålla familjerådgivning för boende i Landskrona och Bjuvs kommuner.


Du som bor i Skåne kan själv välja vilken mottagning du vill gå till för kognitiv beteendeterapi (KBT), interpersonell psykoterapi (IPT) eller psykodynamisk terapi. Parterapi hjälper många gånger även individuellt, men om relationen är på upphällning på grund av att den ene mår dåligt av sådant som den andre inte kan styra över eller har varit delaktig i, så kan jag rekommendera att han eller hon först lossar på de knutarna. Psykologerna som arbetar här har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi utvecklar, handleder och utbildar människor och organisationer med metoderna KBT, PBS, OBM, BBS.


Digital psykologi och psykologisk design är starka kompetenser. Metoden har ett känslomässigt fokus och syftar till att skapa trygga känslomässiga band i parrelationen. Södra Avenyns mottagning i Helsingborg är en psykoterapimottagning.


Vi har olika inriktning och kompetens att erbjuda dig och har stora möjligheter att matcha dina behov och svårigheter till bästa möjlig behandling. MALMÖ, LUN HÖÖR, HELSINGBORG OCH KRISTIANSTAD) SEXUALTERAPEUTISKA MOTTAGNINGEN SKÅNE Västra Kanalgatan Malmö En mottagning för dig som vill utveckla eller förändra din sexuella förmåga eller uttryck. Mottagningen är öppen för alla som bor eller vistas i Skåne län. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Helsingborg.


Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder. De KBT psykologer som arbeta med trauma kan du komma till genom remiss (Vårdvalet) från din läkare. Du kan också komma privat utan remiss. Kontakta oss gärna om du har frågor. Vi ger även föreläsningar och kurser.


Helsingborg (Najaden) tar inte emot vanliga fall - där behöver man vara väldigt sjuk för att få komma till om man inte haft kontakt innan eller har en diagnos som inte kan skötas via primärvården. Vi arbetar med evidensbaserad parterapi. Genom att hjälpa par kommunicera bättre vill vi förebygga psykisk ohälsa hos vuxna, och hos barn som annars kan drabbas av de vuxnas konflikter. Vi behandlar depression, ångest, sömnproblem, ätstörningar, stress och livskriser.


Friskfokus arbetar med samtalsterapi, parterapi och vägledande coaching i lugn och avskild miljö. Vi hjälper dig att nå delaktighet, känna meningsfullhet och. Terapi är en behandlingsform för olika hälsoproblem, kroppsliga och mentala. Terapi kan bedrivas av olika yrkesgrupper i flera olika former, familje- eller parterapi , samtalsterapi, gruppterapi, kognitiv beteendeterapi, psykodynamisk terapi och en sjukgymnast bedriver fysioterapi.


Parterapi helsingborg

Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i KBT och har främst erfarenhet inom allmänpsykiatrisk verksamhet för vuxna. Bedriver Parterapi och terapi för enskilda som har Sex och Samlivsproblem. Bostäder till salu på Hemnet i Helsingborgs kommun.


Kommande nybyggen i området. Nyproducerade bostäder där försäljningen ännu inte har startat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg