torsdag 16 februari 2017

Tips på bra restaurang stockholm

Sök, hitta och boka min restaurang på thefork. Guidens syfte är att lyfta fram restauranger som bjuder på en trevlig upplevelse hela vägen från köket och servicen till miljön och atmosfären, till ett bra pris. Riktigt bra burgare för både stora och små, mycket tolerant stämning och barnvänlig personal.


Stort plus för att det delas ut både kritor och pysselbok att roa sig med vid bordet. Krogkommissionen består av medarbetare på Dagens Nyheters redaktion. Stockholm som vi har glömt och borde lägga med i guiden. Varje restaurang besöks anonymt minst två gånger, av olika personer. De testar många olika rätter och bedömer mat, dryck, miljö, service och prisvärdhet.


Betyg sätts på en skala mellan och 5. Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning. Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder. Du behöver inte längre gå på lyxkrog för att äta gourmetmat.


Allt fler krogar lagar god och ambitiös mat – men till bra mycket lägre priser och i mer avspänd miljö än de klassiska fine dining-restaurangerna. DN:s mat- och krogredaktör Elin Peters väljer bra ställen. Många tänker på meze när man tänker på libanesisk mat, vilket påminner mycket om spanska tapas, dvs man äter flera smårätter istället för en stor.


Att bjuda ut sin kära på restaurang kan vara den perfekta vardagslyxen eller ett utmärkt sätt att förgylla helgen. Hos oss väljer du smaker med inspiration från hela världen istället för rätter. Du hittar oss på Oxtorgsgatan på Norrmalm.


Tips på bra restaurang stockholm

Den september firas Brunchens dag – och det firas så klart bäst genom att fylla magen med allt från råbiff och champagne till pannkakor med sylt och grädde. TYvärr har jag inga tips att komma med. Ska själv å jobbets vägnar vara i stockholm på torsdag och fredag för Modegalan på Opera Terassen och bor på At Sixt… Det enda jag vet är att Noi gamla stan är fantastisk liten italienare, men passar mest på tu man hand eller när man som jag är uppe för möten och vill ha kvalitetslunch.


Längtar du efter mat från Mellanöstern? En libanesisk restaurang med utsökta rätter och bra priser. Man får mycket mat och man går inte ifrån Tabbouli utan att vara mätt och belåten. Adress: finns på Regeringsgatan 7 Tavastgatan och Norra Agnegatan 39. Besök vår restaurang på Östermalm för en trevlig middag, lunch eller drink.


Dessutom har de bra veganska viner. Restaurang Växthuset, Hammarby Slussväg Södermalm. Södra Teaterns restaurang – De gjorde om sin meny till helt vegetarisk för bara någon månad sedan. Det är mindre rätter, blandad meny med mycket svenska smaker. Också här bra på viner till maten.


Det finns gott om bra ställen. Den andra tråden där det pratades matställen på Söder nyligen hade massa bra tips. Men man får vara beredd att pröjsa en aning mer än en hundring per person för huvudrätten, men inte så väldigt mycket mer än så.


Tips på bra restaurang stockholm

Här har vi samlat restauranger av olika variation som är väl värda ett besök. Får ju en hel del frågor från er fina blogoliner om Estocolmo, så det är lika bra att jag puttar ihop en tipslista once and for all tänker jag. Ni som hängt med ett tag vet ju att jag gillar att äta utefrulle, dricka GOTT kaffe, äta smarrig mat på lokal samt shoppa loss på väl valda ställen. Så det är såna tips jag kommer bjussa. Här äter du kryddiga rätter med smaker från det Sichuanesiska och Taiwanesiska köket.


På menyn finns allt från tofurätter och sojaproteinrätter till svamprätter och grönsakswokar med ris som tillbehör. Allt serverat i en avkopplande och chic atmosfär med en varmt välkomnande service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg