fredag 24 februari 2017

Tips att göra i köpenhamn

Boka våra skräddarsydda rundturer! Gå förbi köerna med enkla mobilbiljetter. Låt GetYourGuide bli din resepartner. Sök och boka hotell online. Ruff, trendmedveten till tusen och samtidigt sådär härligt laid back.


Snajdiga fashionstor trillar ut från sunkiga morgonbarer samtidigt som bohemchica hippiefamiljer svishar förbi på sina Christiania-cyklar.

Vi älskar den här stan och det finns det många roliga och intressanta saker att göra här. Här finns något att göra för alla, oavsett ålder, intresse och budget. Köpenhamn är en stad med många ansikten och mycket att göra. Det sägs att det tar tre månader att få ett bord på Kiin Kiiin – den enda thailändska restaurangen i världen som har tilldelats en stjärna i Guide Michelin. Vi har en osannolik tur, ringer några dagar före och någon har bokat av, och vi tilldelas ett bord på den tidiga sittningen – klockan 17.


Har man tur så kan man lyckas hitta dansk design, häftiga kläder eller andra föremål till riktigt låga priser. Under sommaren samlas stadens invånare för att svalka sig i vattnet och njuta av sin picknickkorg och på vintern vinterbadar lokalinvånarna. Bara att hoppa i oavsett årstid.

Det bästa av allt är att hela turen bara kostar lite slitage på skorna, och kanske lunch och en glass. Spara den till en dag med fint väder, så kan jag lova att det blir en trevlig tur. Låt bli att stressa, men ta det lugnt! Du kan även nå museet med tåg.


Eller så gör du som danskarna och tar dig runt med hjälp av cykel. Boka resan i tid så kan du komma undan riktigt billigt. Vi förhandlar så att du slipper.


Här är mama-redaktionens allra bästa tips. Nordens mest magiska platser. Skyscanner är världens resesökmotor och hjälper dig att få dina pengar att räcka längre på flyg, hotell och hyrbilar. Här ger hon dig de bästa tipsen till bl.


Har tänkt ta med sambon till köpenhamn i november och nu skulle jag vilja ha lite tips på boende som gärna får vara lite mer åt det exkluxiva men gärna inte så dyrt. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Danmark. Tips på saker att göra och events under dessa dagar uppskattas. Det gör området till ett av de mest populära för de hippa och trendiga. Men, det har inte alltid varit så.


Man kan enkelt ta med sig familjen till den danska huvudstaden utan att bli ruinerad. För sitt ”hygge”, ölen, de vackra byggnaderna, cyklarna och numera även alla gourmetrestauranger som fått stjärnor i Michelinguiden.

Men missa inte folkliga pärlor som smørrebrøden på Torvehallerne, ”bajern” på Ølbaren, designfynden på loppisen på Israels plads. Missa inte de bästa tipsen – prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag! Då blir du först med de senaste nyheterna och mest initierade tipsen , får genvägarna till de nyaste guiderna och full koll vilka weekendstäder som gäller framöver och vart din nästa långresa bör gå. Ett mysigt litet hotell, där grejen är deras innegård skulle jag säga. Asmysigt att sitta där och käka frukost (även om det visade sig att priset för frukosten inte ingick, vilket innebar att jag kände att jag kunde haft det ännu mysigare för en lite mysigare slant på nåt mysigt fik på stan i stället…).


Tacksam för alla tips o idéer! Har för mig att det inte finns så mycket roligt att åka för ett sånt litet barn. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar.


Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg