torsdag 9 februari 2017

Singelgolf se

Välkommen till Singelgolf. Vi arrangerar golfresor för singlar. Vi har bara en regel och det är att du är singel (när resan börjar). Sajten är till för dig som är singel och spelar golf. Vi har inga ålders eller hcp-begränsningar eller krav på att du ska vara med i någon golfklubb.


Singelföreningen 3f New Friends Singelporten DateCafe.

De arrangerar golfresor för singlar. Som medlem får du tillträde till Singelgolfs virtuella klubbhus. Där kan du se vad det är för resor som är. Att du spelar golf, och är singel (åtminstone när resan börjar)!


Då har du hamnat på rätt sajt! Varje dag träffar golfare som är singlar varandra här. Det spelar ingen roll hur bra du spelar.


Strax utanför Linköping ligger av sveriges mest attraktiva golfanläggningar. På Landeryd kan du välja mellan tre natursköna och underhållande håls banor.

Du kan även boka in dig online. Du får tillgång till medlemsregistret, och kan söka efter golfsinglar i ditt närområde, i din ålder eller ett handicap som passar. Arrangerar golfresor för singlar. Troligtvis och förhoppningsvis, ses vi på annan destination i framtiden.


Mjölby, Omberg och Nora. Totalt var det 1glada golfare som spelade och firade den helgen. Grand tours erbjuder resor med ”vuxen smak”, till exempel bridgeresor och flodkryssningar.


Charter med soloalternativ. Cycling Sweden Cykelfrämjandet Bed and Bike Cykelresor. Golfresor för singlar. Bättre GOLF med Vill du. Slå längre, spela oftare och utan att ha ont?


I höst ordnas resor till Skottland och Barcelona. Sverige och utomlands för singlar. Resorna som samlar singlar. Det ville Michael Pannagel visa efter en resa till Kina då han hamnade i sällskap tillsammans med par.


Maskeraden - Sexiganoveller. The website singelgolf. We have listed the list of different most common domain typos for your singelgolf.

Snacka om en win-win-situation! För flera golfentusiaster är golfresan årets höjdpunkt. Genom att vara medlem på Singelgolf.


I tisdags kom jag direkt från Islantilla i Spanien, till Toscana och min gamla destination Montecatini-Terme. Det var roligt att vara tillbaka, där min karriär som golfvärd började för några år sedan. Leif Björkman från Singelgolf.


Deltagare i Singelgolf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg