torsdag 2 februari 2017

Nirvan richter norrgavel

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Nirvan richter norrgavel

En spännande historia om en verksamhet som föddes ur ett behov och en stark längtan – ett företag som alltid har gått sin egen väg. Ekologi, miljö och hållbarhet är vårt DNA, det har det alltid varit och kommer fortsätta vara”. Du kan sätta en personlig prägel på din nya soffa, byrå, sittbänk, pinnstol eller fåtölj genom alla valmöjligheter.


Hemma hos Nirvan finns bara få prydnadssaker, men en del växter. Möblerna finns där och underlättar vardagslivet. Nirvan Richter vill göra nya möbler med samma uttryck och känsla som förr.


Nirvan richter norrgavel

Priser är alltid roliga, och speciellt när det gäller miljöpriser. Livet står inte och faller med form, men det faller faktiskt med miljön. Då hjälpte han oss att rita en fjällgår från golv till nock. Därefter har vi följts åt, bland annat genom våra kafé- och bageriprojekt i Edinburgh. På Örum 1har han skapat en plats för det kreativa samtalet, vilket har fått det passande namnet.


Inspireras av vackra material – och en livsfilosofi som får vem som helst att må lite bättre! Två skilda saker som faktiskt hör ihop mycket tajtare än vad man kanske skulle kunna tro. Här delar han med sig av tankar och funderingar kring nyttan och glädjen i att vända sig inåt. Nirvan (f d Erik) Richter funderade på vad hans företag skulle heta och fick under ett telefonsamtal tipset att välja ett namn med anknytning till platsen där företaget låg. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Det är enkelt och avskalat och oerhört avslappnande. Jag har inget behov av att förändra, det tar bara energi. Efter snart år formger han fortfarande alla möbler med samma utgångspunkt. Arkitekt, formgivare, entreprenör och meditatör.


Residence har provsuttit Skalsoffa 1och komforten är hög, ulltyget bjuder på härlig taktil känsla och det är en avskalat vacker soffa. Fyrsitssoffa av björk. Lösa sitt- och ryggdynor med klädsel av bland annat Stig Lindbergs Melodi. Norrgavel släpper idag en loungesoffa för första gången! He knows how to transform a house into a home.


Nirvan richter norrgavel

Men Nirvan är inte bara designer, möbelsnickare och entreprenör utan han har även spenderat över år att utforska sig själv genom meditation och vi pratar just om hur meditation och design hänger ihop. Han bor i ett område som tillhör Malmö S:t Petri församling. Att det är Nirvan som ska inreda nya kontoret är givet. I alla år har han stått för all formgivning av de egna produkterna, såväl som skyltning i butiker, butiksinredningar och marknadsföring.


De är gjorda med stor omsorg om detaljer, funktion och formskönhet. Du skapar din egen möbel genom att välja mellan olika träslag, ytbehandlingar och textilier. Men vi behöver inte ge upp, bli domedagsprofeter, menar han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg