onsdag 15 februari 2017

Söker resesällskap

Längtar till värme, söker resesällskap 3-veckor jan-feb-mars Asien, Sydamerika m. Medlem Kicki(klicka för info). Förslag: Colombia med vandring till den försvunna staden och ev några dagar till San Blas för sol och bad eller Laos och en tur med ziplines och övernattning i tree housesoch ev Vietnam eller Bolivia och bla cykla på dödens väg. Tar gärna ett glas vin men vill inte festa.


Då finns där mängder av gruppresor där majoriteten av resenärer som bokar ensamma för att resa tillsammans med andra.

Jag söker någon omkring min egen ålder som också är sugen på att åka till Indien efter jul! Gärna en sällskaplig typ med visst mod och självständighet. Skulle kännas fint att ha en partner in crime så man. Han är nyskild och vill hitta ett kvinnligt resesällskap.


Resesällskap sökes för trivsel, nytta och nöje has 6members. Nu söker jag en medresenär som har samma lust till resandet som mig. När du söker resesällskap - ring. Har du drömmar om en resa men saknar resesällskap ?

Kanske kikar du på singelresor, men osäker på om det är rätt? Myshörnan erbjuder spännande möten och relationer med människor som söker någon precis som du. På linjen finns det res- och pratsugna dygnet om från hela Sverige! Det kanske kan vara bra om du talar om vad du har för erfarenhet (och utrustning) också.


Viktigt är att det finns kemi. Skriv några rader och berätta om dig och vart du skulle vilja åka, jag har en idé, men lyssnar gärna på dina också. Tourlina En app och sajt enbart för kvinnor som söker nya vänner att resa med. Skriv in din resa eller destination och sök bland andra som planerar samma resa. Att tänka på när du letar reskompis.


Din säkerhet är allra viktigast! Träffas på en neutral plats första gången ni ses, kanske ett kafé eller liknande. Söker resesällskap , arvode diskuteras. Spanien några dagar i slutet på April.


Jag är ganska flexibel och kan åka lite när som helst, hade tänkt vara borta en vecka, men två veckor kan gå att ordna. Suomen suurin aikuisviihdesivusto ja interatiivinen seuranhakusivu. Här hittar du resesällskap till hela världen.

This topic contains replies, has voice, and was last updated by grafiskdesigner years, month ago. Posta dina egna reseplaner eller svara på någon annans. Forumet er på svensk, men alle fra Norge er like velkomne til å finne reisefølge.


Det er greit å skrive på norsk. Delt glede er dobbel glede. Jag är en glad trevlig spontan mamma på år som planerar en resa utomlands i sommar tillsammans med min son på 14.


Du måste vara inloggad för att svara eller skriva ett nytt inlägg. Hej, jag är en tjej på år som är. Familj söker resesällskap till Kerala i december-januari -16.


Ett resesällskap är klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg