måndag 13 februari 2017

Största mobilen

Telefonen är förmodligen en uppföljare i Samsungs budgetbetonade Galaxy Mega-serie, där den största installationen hittills är Samsung Galaxy Mega med dess skärm på just tum. Vilken är den bästa smarta mobilen just nu? Vi testar alla de senaste flaggskeppstelefonerna.


G Flex är hyfsat stor med sin sex tum stora skärm och hela mobilen är böjd. Enligt LG för att ge en mer biolik känsla när du tittar på film (de försöker kränga TV-apparater med samma argument), men annars för att det är en annorlunda och uppseendeväckande telefon med riktigt bra specifikationer.

Världens största spelsuccéer – i mobilen Pokémon Go-hysterin sprider sig som en löpeld i världen. Här är de fem största mobilsuccéerna genom tiderna. Största Mobilen - Kontaktannonser och datingtjänst. Det har aldrig varit lättare att träffa människor.


Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är. Nokia över positionen som världens största tillverkare av mobiltelefoner, som tidigare innehades av Motorola. Mobilen blev också allt mer av ett verktyg för andra former av kommunikation än bara samtal – först textmeddelanden eller sms (short message service) och snart även surfande på internet med tillgång till bland annat e-post.

Den dynamiska vibrationsfunktionen, som gör att mobilen vibrerar i takt med bastoner i film, appar och musik är däremot bara intressant i teorin. Den fungerar bara när skärmen är på, vilket gör att den egentligen endast är aktiv när du håller mobilen i handen. Dessutom är funktionen ganska batterikrävande. Mätvärden direkt i mobilen sparar tusentals timmar för vården. Kraftigt minskade feldokumentationer.


Det är facit sedan sjuksköterskor i Västra Götaland började använda en mobil för att direkt registrera in patienternas värden under ronden. Tjena, som de står på rubriken Mobilen laddas ej. Jag har just nu batteri kvar och jag har laddaren i kopplad men den laddas inte? Har du tillgång till ett vägguttag går det förstås att ladda upp mobilen igen, men är du ute på stan eller på utflykt ute i skogen långt från ström och laddstationer behövs ett mobilt batteri, en så kallad powerbank, för att ge mobilen nytt liv igen.


Smidig och smart översikt av hela din bilekonomi och bonus direkt i mobilen på alla dina köp. Tanka och tvätta till riktigt bra priser och betala från mobilen med dina bonuscheckar. Se dina specifikationer från reparationer och service och hämta ut bilen efter att verkstaden stängt. Den största förändringen kan ses bland kvinnor över år, som ökade sitt surfande mest under året.


Skärgårdskommunen Öckerö har mest mobilsurfande av landets kommune – procent över kommunsnittet. Antalet genomförda telefonsamtal ökade i snitt med procent per person. Ett väldigt tydligt tecken på hur många som ser Expressen som sin självklara nyhetstjänst, säger Josefina Rickardt, analys- och marknadschef på Expressen.

Efter kontanter och kort – nu vill handeln att vi ska betala med mobilen. Kontanter är på väg ut och plastkorten regerar. Så ser betaltrenden i Sverige ut. Men nu byggs kontaktlösa betalningar in i terminaler och kort och det öppnar för mobila betallösningar som Apple Pay eller Swish.


Annonsera gratis på Sveriges största loppis i mobilen och ta del av de bästa annonserna i din stad - Varje dag! Vi erbjuder nyheter, nöjesbevakning och sportjournalistik i världsklass. I apparna får du också ta del av av prisbelönt fotojournalistik, kulturjournalistik, opinionsjournalistik, aktuella debattartiklar och mycket mer.


Varje dag kan du följa Aftonbladet TV i mobilen , med direktsändningar och inslag från Sverige och världen. GB foton, musik eller annat kul kan man trycka in på Sandisks nya microSDHC-kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg