fredag 24 februari 2017

Marockanska tjejer

Förhöjd terrorrisk i landet. Den november i år gick det marockanska inrikesministeriet ut med en varning om att det fanns en förhöjd terrorrisk i landet. Chatta online i Marrakech, Marocko. Av videon framgår att tjejerna lagt sig för att sova när flera män med macheter angrep. Badoo, och många i Marrakech.


Männen var skoningslösa i sin barbariska attack.

Klippet visar tydligt hur männen varit ute efter att slakta tjejerna. Enligt marockanska myndigheter och danska uppgifter har dubbelmordet en terrorkoppling. Den marockanska polisen misstänker att gruppen var på väg att utföra fler attacker när de greps.


Bara han inte är som den marockanska pojkvännen jag hade när jag var yngre. Det kom upp att han hade ett fyrtal andra tjejer vid sidan om. Men naturligtvis var det jag som hans allt! Ha, ha, inget gör mig gladare idag än att jag inte lever med honom utan med min nuvarande man som gett mig trygghet på alla sätt. Men det ska inte vara för svårt att uttala det ska vara.


Jo, Marocko är ett av de få länder där månggifte fortfarande är lagligt trots att en mycket liten del av befolkningen berörs av detta.

Haha d var alltså riktiga hookers du träffade på, om du tror att lokala vanliga marockanska tjejer låter sig köpas som horor på krogen (förhandla pris?!!!) kan du inte varit i Marocko så ja du träffade riktiga prostituerade vars kundkrets är just västerälnningar. En utbyggnad av det marockanska motorvägsnätverket har också underlättat transport mellan olika landsdelar med motorvägar. Dessa sträcker sig från Tanger och går via bland annat Casablanca och till Agadir.


Det marockanska järnvägsnätet är tämligen svagt uppbyggt, och finns framförallt i landets norra delar. Här hittar du översättningar till mer än viktiga ord och uttryck från marockanska till svenska. Så att du är förberedd på bästa sätt inför din resa till Marocko! Lär dig med oss: Hur säger man Hej! Vad heter snälla eller tack på marockanska ? Hur översätter man ja och nej på marockanska ? Samtidigt som uppgifterna får spridning i media väljer en marockansk resebyrå att dra nytta av uppmärksamheten för att marknadsföra sin verksamhet.


I marockansk media har under kvällen publicerats videomaterial från attacken mot tjejerna. I måndags kväll hade vi besök av Yosef, en marockansk kille som tjejerna känner. Han var också väldigt trevlig och det är ju kul att träffa någon ”local”. Han tyckte vi skulle göra en roadtrip runt i Marocko någon helg så nu verkar det ju som att det kan blir lite action här i lägret! Vi är en stor Marockansk familj som är öppen för alla och har redan från början varit en viktig bro mellan Sverige och Marocko.


Enligt uppgifter i marockanska medier finns det tecken på att en kniv kan ha använts. De två kvinnorna är båda i 20-årsåldern och ska ha varit i Marocko på en backpackerresa, skriver VG.

Skandinaviska kvinnor har hittats döda i Marocko.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg