måndag 6 februari 2017

Göteborg psykoterapi

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Vi erbjuder också handledning både individuellt och i grupp samt bedriver ubildningsverksamhet i Göteborg , Stockholm och Malmö.


Har du frågor eller vill boka tid? Vi är anslutna till landstinget vilket innebär att du kan besöka oss utan remiss. Patientavgiften är 1kr per besök. Välkommen till S:t Lukas i Göteborg.


Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder.

Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. Hitta och få information om psykoterapeuter i Göteborg och ta del av telefonnummer,. Bjerved Liv Psykoterapi och Konsultation.


Psykoterapeuter - Legitimerade Göteborg - familjeterapi, kris, leg psykoterapeut, parterapi, fobier, självkänsla, krishantering, legitemerad psykoterapi. Mottagningen i Göteborg erbjuder psykoterapi till enskilda vuxna och ungdomar från år och uppåt vid oro, ångest och depression. Parterapi erbjuds vid relationsproblem av olika art.


Terapiinriktning är KBT, kognitiva beteende-terapier. Psykoterapi hos Gudrun Johansson – din psykolog och psykoterapeut online och i centrala Göteborg. Jag har arbetat som psykolog i år och som psykoterapeut i år.


David Andersson, psykolog, handledare Klinisk psykolog, korttidspsykoterapi, kriser, personlighetsstörning. Psykoterapeutprogrammet är en vidareutbildning för psykologer, läkare med specialistkompetens i psykiatri eller barn- och ungdomspsykiatri, socionomer, eller för den som har en annan motsvarande yrkesexamen från högskola. En legitimerad psykoterapeut bedriver självständigt psykoterapi inom offentlig eller privat verksamhet.


Högkostnadskort och frikort gäller. Terapeut Göteborg i Högsbo är ansluten till landstinget. Mitt namn är Mikael och jag är en psykolog i Göteborg med många års erfarenhet.


I min verksamhet tar jag emot personer för trauma- och kristerapi, samtalsbehandling i form av psykoterapi och psykologisk konsultation under kortare eller längre tid.

Handledning erbjuder jag individuellt och i grupp. Jag vänder mig såväl till privatpersoner som till offentlig verksamhet och företag. På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.


Genom att surfa vidare godkänner du att vi. På denna adress finns även annat företag registrerat. Psykoterapi och samtalsterapi Ibland upplever vi människor stress och oro som vi inte kan komma till rätta med själva. Det kan handla om depression, sömnproblem, relationsproblem, utmattningstillstån ångest, tvångstankar eller andra symtom.


Du som går i en kommunal gymnasieskola i Göteborg eller är boende i Göteborg och går i en fristående gymnasieskola, kan komma till gymnasieskolans psykoterapimottagning Humlan för individuell psykoterapi , samtal eller rådgivning. Bedriver psykoterapi utifrån ISTDP på svenska och engelska på privat mottagning på heltid. Har tidigare jobbat inom Kriminalvårdens normalanstalter samt en sexualbrottsanstalt med bland annat enskild terapi, gruppbehandling, handledning, riskbedömning.


Vi har både grundläggande utbildning i psykoterapi , samt psykoterapeutprogram med inriktning mot psykodynamisk individualpsykoterapi med vuxna, eller inriktning mot familjeterapi. S:t Lukas utbildningsinstitut hör till institutionen för vårdvetenskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg