tisdag 28 februari 2017

Medryttare uppsala

Söker du medryttare till din häst, eller längtar du till hästryggen? Här är gruppen för er! Jag söker en medryttare till min 15-åriga halvblodsvallack. Jag letar efter någon som tycker om att rida ut men kanske även ibland vill rida på ridbanan. Min häst är snäll att rida ut på och tycker att om att komma ut och trav och galoppera lite, han gillar att man pysslar med honom och tar sig tid och klia lite.


BMW 5d xDrive Touring KAMPANJPRIS INKL VIN.

Diesel - 4mil Automat. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från. Att vara medryttare är ett viktigt utbildningssteg mellan ridskolan och den egna hästen.


Det är också en värdefull möjlighet att prova på att ha en häst som sin egen även om man inte har råd eller tid att vara hästägare på heltid. På Stall Surmulen kan man vara medryttare i en trygg miljö med stöd av erfarna stallkamrater. Han är en snäll och trevlig kille. Otroligt trygg, trafiksäker och okomplicerad i all hantering.


Allround: 500: 1: 150: Oct: sto på drottningholm söker dig.

Vi söker en vuxen, ridvan medryttare för dressyr och uteritter. Utbildningsnivå i dressyr: Tävlar i Medelsvår C, har flertalet placeringar i klassen. Gå direkt till innehållet. Vi har stallplats ca mil NO om Uppsala.


Tyvärr är mina ponnyer för små för henne nu. Så har du en häst som passar henne i eller runt Uppsala och vill ha hjälp 1-gånger i veckan, hör gärna. Medryttare sökes till en super snäll valack på 1i mkh. Han står i ett mysigt stall mellan Enköping och Grillby med många fina ridvägar.


Nirak är en supersnäll, helt trafiksäker halvbl. Han har gått som husarhäst. Nordens största marknadsplats inom ridning och hästsport. Gratis annonsering med över två miljoner besök per månad.


Rida, träna och sköta hästen. Travintresserad medryttare Beskrivning Är du intresserad av travhästar söker vi en medryttare 2-gånger i veckan för turer i skogen etc. Vid intresse även körning och följa med på tävling. Berätta lite om dig själv och kom och provrid.


Hej, ekonomisk aktör, jag erbjuda lån som sträcker sig från 5€ miljoner euro individer PMI SMF på en ränta på per år. Det är mycket krut i tanten men hon har inte några hyss för sig. Jag har barn och jobb och nästan ingen tid alls för henne.

Hon kräver en fast hand. Ni pysslar med ponnyn och rider. Ridning sker till att börja med på ridbanan. Boka speciell dag och tid varje vecka eller kom när det passar er.


Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg