onsdag 25 februari 2015

Skriva på studentflak

De flesta brukar välja att skriva något på en stor banderoll som sedan fästs på studentflakets sida. Vi har tidigare skrivit om saker du inte får skriva på din studentmössa, det kan du läsa mer om här. Här har vi listat några saker du absolut inte borde skriva på ditt studentflak. Wolli Bolli Kan inte hitta någon tråd om detta. Min klass letar något brutalt roligt att skriva på våran studentlastbil som ska rulla genom staden.


Våra DJs är profesionella och spelar på dom största nattklubbarna. En DJ har ofta en bred uppsättning musik. På studentflaken spelas dom största partyhittarna och dom klassiska sommarlåtarna. Har ni någon unik låt som ni absolut vill höra på ert studentflak kan ni bränna en skiva och skriva låtens namn och nr på fodralet. Christian Eklöv Hagman, rektor på gymnasiet, är mycket besviken på sina elever.


Jag håller just nu på att skriva en text med anledning av detta. Vad vi vidtagit för åtgärder och hur vi ser på detta, säger han och tillägger: – Det här är så långt ifrån den värdegrund vi står för som man kan komma. Det kräv minst personer från klassen för att boka ett studentflak , då ni aldrig är ensamma om att skriva på ett kontrakt. Det finns även ett solidariskt avtal som hela klassen kan skriva på , detta för att fördela ansvaret i klassen gällande betalningen, ordningen under färden, och säkerheten på studentflaket.


Skriva på studentflak

Den höga musikvolymen på studentflaken riskerar att skapa bestående hörselskador. Nu måste ansvariga agera för att den skadliga volymen skruvas ner. I väntan på det rekommenderar jag hörselskyd skriver musikpedagogen Stig OE Hedman. Stina Wollter väljer också att dela en bild på ett annat studentflak.


På Bräckegymnasiet i Göteborg har ”Tjejerna från bygg” ett tydligt budskap på sitt flak. Vi river machokulturen och bygger Sverige”, skriver de. Kände just hoppets ragg resa sig igen.


Men nu när vi ändå är inne på reglerna kring studentflak. En ”flakvärd”, som inte själv är med och firar, kan vara till hjälp under färden och öka tryggheten. Vid färd på släp måste sammankopplingen till dragfordonet vara säker. Man får bara ha ett släp och det måste vara så stabilt att det inte riskerar välta. Tänk på följande: Säkerheten ökar om alla sitter ned på bänkar som sitter fast.


Det har hänt att fordon tippat för att alla har samlats på en sida av flaket. Den stora majoriteten av alla studentflak du ser i Malmö och Lund levereras av oss på Highway. Med vår gedigna erfarenhet av studentflak så kan vi se till att du och din klass får en oförglömlig upplevelse på ert flak.


Vi kan erbjuda små och stora paket, med eller utan lastbil. Läs mer om våra olika paket här. Särskolelever på Vipan fixar eget studentflak Vi vill också åka flak, sa Caroline Lindstrand till sin mamma.


Den juni bryter studenterna på Gymnasiesärskolan ny mark – och banar kanske väg för en ny tradition. Studentflak som fås vid beställning är enligt bilden eller motsvarande fordon som kan ta minst lika många passagerare. På gator och torg har det skålats och skrålats när när tusentals killar och tjejer samlats på olika studentflak efter att ha sprungit ut från sin gymnasieskola för allra sista gången. Många flak har också ackompanjerats med olika texter - och vissa väcker stor ilska.


Fattiga bönder och arbetare i hemländerna lockades att skriva på kontrakt. Han bekräftar att sjukhuset vägrar att skriva på avtalet om att ta tillbaka patienter för intensivvård. När Ding skulle släppas fick han skriva på ett intyg om att han ångrar sitt tidigare liv och nu är återfödd som en ny människa.


Regler för studentflak och karnevalståg på Transportstyrelsens webbplats. Säker student - tips och råd från polisen (pdf) Meddela polisen om färdväg. Det är viktigt att polisen känner till studentflaken eftersom de ofta påverkar framkomligheten på vägar och gator.


För att kunna boka ett studentflak behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg