tisdag 3 februari 2015

Dumstrut

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör.


En dumstrut är en huvudbonad i form av en pappstrut. Dumstruten användes förr som bestraffningshjälpmedel för skamstraff i de lägre klasserna i skolan.

Den elev som hade begått något fel blev av läraren beordrad att ta på sig dumstruten och därmed att skämmas inför sina klasskamrater. Det är för enkelt och jag vet: Jag kommer att vända tidningen uppochner och hitta en dumstrut i svaret. Veckans dumstrut ger jag Sebastian som berättade i bikten om hur fruktansvärt uttråkad han var.


Spelidén är lika enkel som underhållande. Här gäller det att tänka till och undvika motspelarnas Dumstrut -kort genom att hamna så nära det korrekta svaret som möjligt. Håll tungan rätt i mun och spela ut ditt eget Dumstrut -kort till den du tror är längst ifrån och roffa år dig massor av poäng.


Dumstrut är ett helkul och underhållande spel med över 4frågor som alla har en sak gemensamt - de är vrickade, lustiga och nästan omöjliga att svara helt rätt på.

Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. Trött på reträtt i Risk eller att sätta dina vänner i fattighus i Monopol?


Testa ett nytt roligt sällskapspel till helgen. I Dumstrut får du och dina medspelare 4underhållande frågor. Själva spelet är enkelt men ack så intressant. Du kommer att lära dig saker som du inte hade en aning om. Dumstrut Frågespel är inte som alla andra spel där det finns ett korrekt svar, vilket gör det riktigt underhållande och spännande.


Spelet innehåller över 4knasiga och lustiga frågor som är nästintill omöjliga att svara helt rätt på. Vem är helt ute och cyklar? Det billigaste priset för Dumstrut just nu är 1kr. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker.


Dumstrut har dessutom smittats av regissören Lars Melins lekfullhet. Man kanske skulle kunna beskriva det som en slags elorgelvarieté som lägger krokben, säger förlåt och alltid har rätt… eller fel.

Ge oss din roligaste förklaring på dumstrut – skriv en kommentar. Har du en rolig förklaring? Vad betyder roliga ordet dumstrut ? Bidrag med en kul förklaring.


Dagens DUMSTRUT går till BLOGGBEVAKNING. SKÄMS på dig för att du sprider HAT istället för KÄRLEK! Jag hade då uppnått en ålder då man med dumstrut på huvudet klassades som skolans värsta tönt.


Erbjudandet kom tack och lov aldrig i repris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg