tisdag 3 februari 2015

Göta energi flashback

Teckna direkt online eller ta hjälp av våra rådgivare. Jämför Sveriges elbolag på några min. Dom köper in el från NordPol, där ALLA svenska elleverantörer köper in sitt el ifrån.


Sedan så säljer dom de till dig, för EXAKT lika mycket. Detta företagets fel, för dom vill ju med ha pengar. Om dom kör ful-sälj till folk. Jag har samma erfarenhet. De tar även ut i inköpspåslag för el till inköpspris.


Vi löser elen så du kan lägga energi på det du gillar. Prisbelönt kundtjänst Nykundsgaranti Fria. Mina inköp av el flyttade över en månad tidigare än min elförsäljning. Vi lägger all vår energi på att ge dig elavtal och fördelsprodukter som passar dina behov. Det betyder att du istället kan lägga din energi på sådant du gillar att göra!


Vi jobbar ständigt med att tillgodose våra kunders behov och vår vision är att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Göta energi började köpa den. Därför utvecklar vi hela tiden vår service och vårt säljarbete och tar tacksamt emot dina synpunkter.


Skulle inte ens vilja ge en stjärna,men det var man ju tvungen till för att kunna skriva omdöme. Kombinera rörligt elpris med prisgaranti, fast elpris under vintern eller miljömärk. I underlaget ingår återkommande klagomål där kunder behöver vägledning vid en pågående tvist.


Företaget har många klagomål, sett till vad som är normalt på elmarknaden. Efter ändringen införde de påhittade avgifter. Det kostade mig ca 68kr extra i månaden.


Bor du i villa betalar du endast kr mån. Dessutom premierades jag för att jag valde att använda dem igen. De hör av sig med jämna mellanrum, bara för att kolla att jag fortfarande är nöjd med dem. De är trygga och seriösa. Tyckte detta verkade helt onödigt och vansinnigt då det bara är några hundringar per månad det gäller.


Göta energi flashback

Nätleverantören är det bolag som äger elnätet i det område där du bor, till nätleverantören betalar du en avgift för att få elen transporterad till ditt hushåll. Re ingenting har göta energi som leverantör, fick brev från företaget som äger nätet att det skulle bytas mätare. Det sammanställda resultatet visar att man dessutom lyckats leverera på toppnivå vad gäller samtliga kriterier. Spänningen hänger i luften och vad. Försöker du lägga URL länkar försvinner inlägget automatiskt!


Med en tydlig vision om att bli Sveriges mest omtyckta elbolag har kunden en central roll i allt från produktutveckling, kundservice till att kvalitetssäkra säljarbetet. Verksamheten omfattar försäljning av elektricitet mot konsument- och företagsmarknaden över hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg