tisdag 24 februari 2015

Singelresor i sverige

Vi åker västerut och besöker San Francisco och det berömda Alcatraz innan vi fortsätter till surfarnas ö Hawaii. Det är inte kul att resa ensam. Både nära och längre bort.


En del vill se vilda djur, natur, uppleva städer, sola och bada och se andra kulturer. Ordnar långresor för singlar av äventyrs- och upplevelsekaraktär till resmål som Peru, Kina och Costa Rica.

På de flesta resor är allt inkluderat - måltider, måltidsdrycker, alla utflykter, aktiviteter och svensk guide. Däremot kostar det extra om man vill bo ensam i dubbelrum. Sevärdheter på Gotlan sevärdheter på Ölan sevärdheter i Stockholm – det vimlar av dem.


En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller vuxna barn. Par är däremot inte tillåtna på singelresorna – men självklart på alla våra andra avgångar.


Res ensam tillsammans med andra och dela stora upplevelser. Du bor i enkelrum och rår dig själv eller delar med någon annan resenär.

På dessa resor kan vi oftast erbjuda fler antal enkelrum. Resorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program. Vi har finkammat jordklotet på jakt efter världens bästa vandrings- och cykelresmål.


Resultatet är ett 30-tal oförglömliga reseäventyr till fots och på cykel. Här nedan hittar du de lokalavdelningar vi har runt om i landet. Tillsammans gör vi sajten intressant, dynamisk och full av positiv energi. Sydafrika, Vietnam och Indien.


Visst kan det vara skönt att komma iväg ensam på en semesterresa – att få bestämma allt själv utan kompromisser med familj eller vänner. Här finns kontaktannonser, chat, forum etc. Tjänsten är helt kostnadsfri!


Sveriges nya mötesplats för singlar. Se vårt stora urval av singelresor. Singelresor med Solresor Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor! Tidigare namn var Singelfestival. Vi utvecklar företaget med en community som satsar på fler events och enkla möten stora som små i hela Sverige.


Sajten ägs av Helén Andersson.

Vi satsar på alla åldrar. Singel i Sverige skall också lobba i olika frågor för singlar. Kombinerat med mycket vistelse utomhus, promenader, besök bland odlingar, doften av hav, förhoppningsvis en del sol, olivplockning och mycket mer. Svårt att hitta resglada kompisar? Eller bara sugen på egentid?


Vi tipsar om resmål att resa själv till. Boka in en singelweekend i Europa! Aktiviteter och lyx för barn, familj och par. Välkommen till webbplatsen för alla 55plus - möjligheternas seniorsajt.


Vi Seniorer är till för alla över år, inklusive pensionärer. Läs mer om Solresors singelresor. Reser du ensam på charter kan du tyvärr inte välja och vraka bland länder och hotell. Paketera din egen charter. Ett alternativ till charter är att boka flyg och hotell för sig.


Då har du större möjlighet att hitta hotell som skippar enkelrumstillägget. Erbjudanden inom Seniorresor - Har du äntligen tiden och möjligheten att resa till ditt drömresemål? Här hittar du allt från spännande till avkopplande resor i. Bekvämt boende, smakfulla måltider och cykling i ett angenämt tempo gör våra cykelresor till en aktiv semester som får dig att må bra länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg