tisdag 24 februari 2015

Psykoterapi uppsala

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Margareta Westerstrand.


Hon arbetar framför allt med individuell, psykodynamisk terapi. Vi är en grupp psykoterapeuter som driver en mottagning tillsammans sedan flera år. Vi erbjuder samtalsterapi med olika inriktningar som existentiell, psykodynamisk, kbt samt andra former av terapier som bildpsykoterapi, gestaltterapi, gruppterapi och EMDR behandling.


Utbildningen leder till psykoterapeutexamen (Postgraduate Diploma in Psychotherapy), vilket är en yrkesexamen.

Ring gärna om du vill veta mera eller boka en tid. Olga Klauber, psykolog Kris- och traumabehandling, egenterapi, affekt- och relationsfokuserade metoder, EMDR. Vi vänder oss till… Privatpersoner, till vilka vi erbjuder samtalsstöd och psykoterapi vid livskriser och traumarelaterade tillstån relationsproblem och svårigheter med självkänsla och självförtroende.


Du är välkommen att boka samtal för individuell terapi. Individuell psykoterapi. Därefter bestämmer vi tillsammans vilket eller vilka områden vi ska arbeta med och formulerar mål för det du vill uppnå. Uppsala med lång yrkeserfarenhet. Vi kommer också överens om ungefär under hur lång tid vi ska.


Jag erbjuder psykoterapi samt konsultation i livsfrågor och självkännedom. VERKSAMHET I STOCKHOLM. Karlbergs Pendeltågstation. S:t Eriksplans T-banestation.


Välkommen till SQ Inspiro psykologi! Behöver du någon att prata med? Har du funderat på att gå i terapi och samtala med en psykolog?


Jag arbetar med psykoterapi och handledning och kan erbjuda psykodynamisk psykoterapi för ungdomar, unga vuxna och vuxna.

Behandlingstiden kan variera från kortare kristerapier i samband med utvecklings- och livskriser till längre psykoterapier. Jag har landstingsavtal och tar emot patienter som kommer på remiss från psykiatrin. Vi omfattar många olika kompetenser och utbildningar.


Jag har alltid delat lokaler och samarbetat med kolleger med olika grundyrken representerade – läkare, psykologer, sjuksköterskor, socionomer. Alla specialiserade på KBT och med gedigna utbildningar inom området. KBT-Psykologerna erbjuder psykologisk behandling och utbildning inom kognitiv beteendeterapi.


Ofta behövs ytterligare någon gång för att kunna formulera en målsättning och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg