fredag 16 september 2016

Söka nya vänner

Hitta nya vänner online på Bryt-Ensamheten. Vi har bloggar, forum, chattrum. Vi rekommenderar dig som använder HittaNyaVänner.


Den november stänger vi denna webbversion för att helt övergå till vår APP - där du enkelt kan chatta med nya vänner likt Messenger. Jag bor i nordvästra Skåne.

Vi känner alla ibland behovet av att hitta nya vänner. GoFrendly är en gratis vänskapsapp av kvinnor för kvinnor och hjälper dig att hitta din nya bästis! Läs och svara andra eller skapa en egen vänförfrågan. Göteborg Söker nya vänner 2Göteborg. Jag är en tjej i 30-årsåldern som söker nya vänner , gärna som saknar någon att prata med i telefon ibland.


Jag gillar att vara ute i naturen, vara aktiv och röra på mig, att skriva, fotografera och att läsa böcker bland mycket annat. Jag har en önskan inför nya året, vill gärna bli vän med någon som ibland gillar att resa, ibland bara slappa framför Tv:n! Här är sätt att skaffa nya vänner som vuxen: 1.

GoFrendly matchar dig med nya potentiella vänner baserat på vem du är, var du bor, din livssituation och framför allt efter vad du letar efter i en vän. Citypolarna gör det lätt att hitta nya vänner och bekanta. Träffas över en aktivitet inom ditt intresse. Jag är en 47-årig tjej som tycker om mysiga hemmakvällar, kolla på film, promenera, baka, fika på mysiga caféer, hitta på roliga saker med barnen. Jag söker brevvänner som tycker om att skriva långa personliga brev och inte slutar efter några brev.


Hoppas du vill bli min vän. Bor du i Västerås och söker nya vänner att umgås me känner du att du har börjat tappa kontakten med de som du tidigare var nära eller vill du helt enkelt bara lära känna nya människor? Kanske är det så att du är nyinflyttad? Oavsett behöver vi alla addera nya vänner i tillvaron då och då. Nya vänner , nya intressen.


Ett bra sätt att komma i kontakt med människor och hitta nya vänner är att testa en ny hobby. Jag söker nya vänner (ålder eller kön spelar ingen roll!) att skriva med på internet eller sms, inte bara allvarliga saker utan även roliga. Tinder för vänner ” – ny app sammanför folk med samma intressen. Har du svårt att hitta nya vänner som delar dina intressen?


Har dina nuvarande vänner tråkiga intressen? Då kan den nya appen Panion vara något för dig.

Träffa nya vänner när du söker efter kärleken. På Mötesplatsen träffar du nya vänner oavsett om du letar efter vänner eller en partner. Du kan skicka meddelanden, chatta på våra forum och stämma möte med andra medlemmar i verkligheten. Kommunicera gärna med många medlemmar till en början.


Claudia ville ha fler vänner som delar hennes intresse för entreprenörskap. Ulrika hade precis flyttat hem från San Francisco och kände att hon hade vuxit ifrån sina gymnasiekompisar. Men att träffa nya vänner i vuxen ålder är inte alltid det lättaste – så Claudia och Ulrika skapade en app för att underlätta kompisdejtandet.


Sök efter dina vänners vänner. För att göra det här går du till profilen tillhörande er gemensamma vän och klickar på rubriken Vänner under personens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg