fredag 9 september 2016

Liria ortiz mottagning

Till Kunskap Till Kunskap anordnar kurser, som bidrar till din professionella eller individuella utveckling. Hon svarar på läsarfrågor i Dagens Nyheter och har gett ut två böcker i motiverande samtal på förlaget Natur och Kultur. KBT-inriktning, utbildningskonsult, föreläsare och författare. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Lirias kontakter och hitta jobb på liknande företag. Det har länge saknats en bok som beskriver hur man kan framkalla motivation till förändring vid våld i nära relationer.


Den utsatta ofta känner stark ambivalens inför att lämna eller stanna kvar i relationen.

Liria har angett jobb i sin profil. Det är en internationellt spridd metod som bland annat används inom primärvår psykiatri, skolhälsovår socialt arbete och kriminalvård. Hon är skribent i Dagens Nyheter i frågor om relationer och personlig utveckling, och medverkar som psykologisk rådgivare i olika tidskrifter och tidningar. Målet med denna kurs är att ge deltagaren fördjupade kunskaper och färdigheter i MI.


Nya verktyg och synsätt i MI kommer att presenteras. Vi talar gärna om för andra vad som är bäst för dem, och börjar argumentera när de inte håller med. Samtalen leder ofta till en meningslös debatt.


Upplägget är korta teoretiska introduktioner, fallsituationer och dialoger, som demonstrerar hur MI och GRIT kan användas.

Många kursdeltagare frågade hur de kunde använda sig av MI vid Aspergers syndrom, autism, adhd och närliggande funktionsnedsättningar. Hon är projektledare för Beroendecentrums spelberoendeprojekt i öppenvården, som initierats med medel från Statens folkhälsoinstitut och som syftar till att utveckla behandlingsmetoder vid spelberoende. Manualen är resultatet av många personers insatser.


Avsnittet om arbetet på ungdomsmottagningarna har skrivits av Lise-Lott Sahlberg. Dessutom är hon helt klart topp fem när det gäller karismatiska psykologer, globalt sett. Som om det inte vore nog så var hon också min favorit lärare på psykologprogrammet. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Klicka nedan för att ladda ner hela boken: 1. KBT) och lärare i motiverande samtal MI (MINT).


När förändring är svårt att. Motiverande samtal med grupper. Pedagogik vid motivering av livsstilsförändringar, Karolinska Institutet.


Det är mycket nu – om stress och psykisk ohälsa i dagens Sverige. Du har endometrios, som är en kronisk och smärtsam gynekologisk sjukdom, som nästan alltid behöver inte bara ett medicinskt utan också ett psykologiskt omhändertagande. Skickas inom 1-vardagar. Jag är ganska trött men ändå nöjd.


De här killarna mår väldigt dåligt.

Samtliga hade fått avslag, de berättade om självmordstankar och sömnproblem. Du ställde upp gratis, varför då? Vad är det du gör för fel när du vill övertyga någon annan att ändra på de livsval som påverkar miljön negativt?


Vad kan du göra annorlunda?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg