tisdag 20 september 2016

Ändra lösenord viaplay

Hitta den bästa VPN-tjänsten för Viaplay utomlands. Se svensk TV inom min. Börja med att gå in på Mitt konto och klicka på Ändra lösenord , ange ditt nuvarande och bekräftar ett nytt. Du kan beställa ett nytt lösenord här.


ID och lösenord , och e-postadress, telefonnummer och annan information som Du lämnar under respektive profil vid skapandet av användarprofiler.

Uppgifter som Vi skapar eller som genereras när Du använder Våra tjänster, t. Under Lösenord väljer du knappen Ändra och följer anvisningarna. Windows 10-konto Om du har glömt eller tappat bort ditt lösenord för ett lokalt konto i Windows och behöver logga in igen i enheten kan du få hjälp av alternativen nedan. Användarnamn och lösenord är konfidentiell information och du får inte ge den till någon tredje part. Vi äger rätt att när som helst, men med skäligt varsel, begära att du ändrar ditt lösenord.


Allmänna villkor för Viaplay Översikt. Viaplay ”), är en internetbaserad tjänst för distribution av audiovisuellt innehåll till registrerade enheter som tillhandahålls genom enskilda köp, hyra eller via abonnemang, med eller utan bindningstid (”Tjänsten”). Har du tittat på Viaplay hos en kompis och glömt logga ut kan du byta ditt lösenord på vår hemsida.

HUR MÅNGA KAN TITTA SAMTIDIGT? Logga in på Netflix webbplats för att uppdatera din e-postadress eller ändra ditt lösenord på sidan Konto med alla profiler utom barnprofiler. Om du inte kan logga in med ditt nuvarande lösenord skickar du ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv.


Om du har glömt e-postadressen eller telefonnumret som du registrerade dig med kan du ange ytterligare information online för att återställa ditt konto. Komma igång med Viaplay. TV-serier, film och sport. Något att titta på för alla. Ladda ned och titta offline.


De flesta e-postkonton kräver ett minimiantal tecken eller en lägsta grad av komplexitet för lösenord. När du vill, var du än är. Kraven anges av administratören. Kontakta supporten om du vill ha information om kontots lösenordskrav. Beroende på postlådeinställningarna kanske du inte kan ändra ditt lösenord på sidan Alternativ.


I merparten av Viasats kanalpaket ingår Viaplay och utbudet i Viaplay baseras på ditt valda kanalpaket hos Viasat. Med Viasats playtjänster och hyrbutik i boxen, tillsammans med Viaplay får du tillgång till tusentals filmtitlar, serier och tv-program att titta på när du vill. Dags att byta webbläsare.


Viaplay kommer inte att fungera så bra med din webbläsare.

Nu är registeringen av kontot klart, det sista du behöver göra är att aktivera kontot. Efter att du angivit användarnamn och lösenord på Viasats Viaplay hemsida, ombeds du av Viaplay att skapa ett helt ny inloggning med en valfri e-postadress och ett valfritt lösenord. Det är denna e-postadress och detta nya lösenord som du fortsättningsvis kommer använda när du vill se på Viaplay.


Andra e-postkonton kräver att du ändrar ditt lösenord på webbplatsen för kontoleverantören. Om du till exempel vill ändra lösenordet för ett Xfinity-konto går du till webbplatsen för Xfinity och följer anvisningarna. Alla e-postleverantörer har lite olika steg för att ändra ett lösenord. Med hjälp av lösenord och enskilda konton kan informationen i datorn förbli privat och säker. Informationen i det här dokumentet beskriver de olika kontotyperna i Windows och förklarar hur du kan ändra kontotyper och hur du sparar och ändrar lösenord.


Gå in på Mitt Telenor för att se din faktura och på så sätt komma åt ditt kundnummer. Om du har svårt att logga in eller komma ihåg ditt lösenord kan du alltid ändra det. För att komma igång med Viaplay behöver du skapa ett konto på signup.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg