måndag 12 september 2016

Kärleken till livet

Kärleken till livet

Läs ett utdrag ur boken. Boken har st läsarrecensioner. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. I boken om Marie Fredriksson kommer hon och hennes närmaste till tals.


Från fattig uppväxt på ­skånska landsbygden till världs­karriär med Roxette. Och sedan katastrofen. Hjärntumören som gav henne en dödsdom. I boken kommer Marie Fredriksson och hennes närmaste till tals.


Till sin hjälp att berätta har hon tagit den rutinerade journalisten och författaren Helena von Zweigbergk. Bilden från vinterhamnen vid Waldemarsudde. Nedan information kommer från CNET, CDON. Kärleken till livet book.


COM kan inte garantera att denna information är korrekt. It must have been Love med Roxette och jag har så många gånger försökt att sjunga den hemma i mitt flickrum, med samma bröströst som Marie gör när tonartshöjningen kommer – men det går inte! Vet också att denna dikt är livlös utan dig. Under tiden är den bara svarta bokstäver på ett vitt papper. Du är livgivaren och det är din tolkning som är sanningen.


Min förhoppning är att dikten ger dig lika mycket som den ger mig, gärna mera. Livet är till för att leva enligt Goethe Din nya dag kan bli den bästa av dagar När du strosar fram bland dessa prästkragar. Njut av det som dig bjuds och ta av efterrätten Här gäller det inte att darra på manschetten Rulla istället upp ärmarna och känn sommarens mjuka vind Den vill landa på ditt ansikte och smeka din kind. Handla dina böcker online eller i butik!


Inspireras av personalens lästips, besök författarsamtal eller ta med barnen på sagostund. Våra föräldrar, pojkvän, barn, husdjur, vänner etc. Dessa citat av kärlek visar de saker du behöver veta och se.


Utan kärlek finns inget liv. Så jag ger dig min ensamhet, den varar till livets slut. Jag tog mig över till dig. Här berättar hon också om sin hjärntumör och livet med cancern, den som till slut kom att ta hennes liv.


Kärleken till livet

I all sin enkelhet säger den mycket om livet och om att vara pappa till en son. Förälskelsen kommer alldeles av sig själv, men för att kärleken ska hållas levande måste den ha näring och underhållas. Håll kärleken vid liv.


Den sanna kärleken kommer till skillnad mot vad många kanske tror inte utan sin beskärda del av besvär eller ansträngningar. Om kärleken omfamnar dig, är orsaken inte din storlek. Om kärleken gör ont så betyder det att den inte är sann.


Det är den person som du ska älska och ära. Vi blandar ihop våra känslor och förgör oss själva. Så om du drunknar är det dags att komma till ytan för lite luft.


Vi bör inte behöva ändra oss själva för att passa vår partner. Lockelser till att fördärva det jag kämpat för och byggt upp. Besökare som påminner om mitt gamla jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg