tisdag 20 september 2016

Disana ulloverall

GOTS-certifierad Ulloverall med huva. Hos KoKoBello hittar du kläder för alla väder. Luften vävd i den fyllda ullen hjälper till att reglera temperatur och fuktighet.


Overallen är mjuk och skön. Det är extra praktiskt om du bär till barn i bärsjal eller ergonomisk bärsele. Skön och varm overall för barn i 1 ekologisk filtad ull som gör den vatten- och smutsavvisande.

Omlottsydda ärmar och ben håller händer och fötter varma. Kläderna tillverkas i Tyskland. Finns det någon vinteroverall som är fodrad med ull? Alltså en vattentät variant! Ekologisk gul vinteroverall i filtad ull.


Denna pin hittades av Sofia Enros. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Perfekt ytterst är en varm och skön ulloverall med rejäla muddar eller fickor som går att vika över händer och fötter.


Vi har många sköna overaller att välja mellan!

Man kan även skaffa sig ett bärskydd som man kan sätta utanpå barnet i sjalen eller selen. Vær bland de första som får veta allt roligt som händer här hos oss! Dessutom får du också en massa härlig inspirasjon til din inkorg.


Ekotjusigt är en webshop med ekologiska och rättvist tillverkade kläder, leksaker och andra barnprodukter. Vi säljer ekologiska, giftfria och klimatsmarta. Disana boiled wool overall grey.


All ull lämpar sig inte för textil. Få upp ögonen för den fantastiska. Den mesta ullen slängs! Lägg märke till Jax som också ville vara med på bild. Tack husse för att du städat så fint!


Här kommer min Fixa till bebis-lista. Jag har försökt plocka fram en så komplett lista som möjligt genom att läsa massor av listor på nätet och sedan. Efter den heta sommaren med bränder och vattenbrist kanske du känner att det är dags att kliva in i det nya året som en bättre version av dig själv. Barn Sömn, Föräldraskap, Natt, Unge.


Zo veel liefde voor dit kleine mensje. We lachen zo veel samen en hebben elke dag weer de grootste lol. En ja, er wordt ook veel gehuild. Maar als we dan dansend.

Udforsk opslagstavlen Baby tøj tilhørende paulinefaaborg på Pinterest. Se flere idéer til Tøj, Baby og Børnetøj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg