fredag 9 september 2016

Fotbollsagenter kontakt

Sports Agency AB är en agentur, som representerar idrottsprofiler inom olika områden. Vårt huvudkontor ligger på Drottninggatan i centrala Göteborg. Det är mycket kontakt via telefonen och sms. Sedan brukar man prata innan och efter matcher. Jag besöker också spelaren några gånger per säsong.


Fotbollsagenter kontakt

Vilka egenskaper gör att proffsklubbar blir intresserade av en svensk spelare? Svenskar har generellt sätt bra rykte i Europa, de är populära. Sedan är det viktigt med spetsegenskaper.


NSKY cares for it´s clients in success but also in times of hardship. Many of our clients have been with us since the start of their careers. Vi har genom åren gjort över 1internationella transfers. Konkurrensen bland spelaragenterna fortsätter att öka.


Tidigare advokaten Martin Klette är nu Sveriges 32:a licensierade Fifa-agent. Om vi eller MFF ska ha en kontakt med en spelare bör vi ha det innan elitpojklägret. Om man gör det här, då är det redan så många klubbar som kontaktat dem att då är man torsk. Då hamnar vi bakom dem.


Vi hoppas att de minns vårt tidiga intresse och säger till de som är intresserade: Ringer ni nu när alla andra ringer. Fyra dagar senare hade jag ett stall med spelare – de flesta med landslagsmeriter. Spelaren får bara lön. Du och jag delar på sign on-bonusen. Fotbollsagenter är ingen ny företeelse.


Det viktigaste är att spelarna, och även klubbarna, får korrekt juridisk hjälp. Stefan Lundin: Att den är ostrukturerad. Sköter avtalsförhandlingar och övrigt juridiskt arbete, samt löpande kontakt med klubbar och klienter. I förhör undrar polisen hur spelaragenten har kommit i kontakt med de nu åtalade personerna.


Mitt kompisgäng och spelarna för det vidare och ibland har de en kompis som vill ha en klocka och då frågar de om jag kan hjälpa dem och det gör jag då, säger spelaragenten. Magazintog även kontakt med Patrick Mörk angående vad han tror om Nadjars framtida karriär. Han har hört sig för om råd och jag har gett han lite olika råd och tips om hur det funkar. Han är en ambitiös kille som brinner för det här. Det här är ett jobb där engagemang och vilja är allra viktigast och det har han definitivt.


Varje sommar åker 3unga killar och deras föräldrar till elitpojklägret i Halmstad med en gemensam dröm - att bli proffsspelare. På plats finns även talangscouter och fotbollsagenter från storklubbar som Ajax, Tottenham och Arsenal som också de har en dröm - att hitta den oslipade diamanten, supertalangen. När GP ringer runt till svenska agenter tecknas en mörk bild upp – och rädslan är utbredd. Och den maj greps en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsagenter på senare år, vilket Aftonbladet var först med att rapportera. Han misstänks för grovt bokföringsbrott och grovt skattebrott och ska enligt Skatteverkets utredning ha tagit emot över fem miljoner kronor från en svensk landslagsspelare.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för. Vi hjälper dig med fysträning,teknik spelförståelse,målvaktsträning men dessutom till att komma i kontakt med fotbollsagenter. SvFF agerar efter TV4-granskning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg