fredag 16 september 2016

Imagoterapi stockholm

Imagoterapi - parterapi, parseminarier och individuell terapi. Du är varmt välkommen att höra av dig! Cecilia Hörnell-Sunar. Jag är legitimerad psykoterapeut och arbetar utifrån ett. Emotionally Focused Therapy är en evidensbaserad.


Vi erbjuder ett antal olika seminarier och föreläsningar. Vid individuella samtal träffas vi oftast min. Känner du dig låg, rädd eller i behov av förändring i ditt.


Det är den bild vi bär med oss av den ideala partnern – en bild som bygger på våra tidiga erfarenheter av relationer till viktiga personer i våra liv. Vår Imago består både av positiva och negativa erfarenheter. Den partner vi söker är också den som vi vill ska läka.


Båda parter får tid att berätta om upplevelser i relationen utan skuldbeläggande eller anklagelser. Mats och Maria Willers har arbetat med par tillsammans sedan 8år tillbaka. Mats Willers tar också emot personer för individuell samtalsterapi.


I Hälsans Hus erbjuder vi samtalsterapier inom en mängd olika metoder. Samtalet förs i en strukturerad form där båda parterna får uttrycka sig och bli hörda. Dialogen blir till ett verktyg som paret kan använda även hemma efter terapin. En metod för att kommunicera empatiskt som skapar en djupare kontakt i relationen. Välkommen att kontakta terapeuterna nedan för vidare information och konsultation.


Ni får lära er hur man undviker konflikt vid meningsskiljaktigheter. Hur vår historia påverkar oss i nuet. När du loggat in ser sidan ut ungefär som vanligt, men har fler och nya rubriker i menyerna.


Behöver du hjälp, krånglar det, hittar du inte det du söker? Jag har även kurser för par, Kärlekens Väg. På Livscentrum i Stockholm är en terapisession timme och minuter. Det vanliga är att ett par har mellan 8-sessioner, med en träff varannan vecka.


Imagoterapi stockholm

Kompencia erbjuder samtalsterapi, coaching och rehabiliteringsinsatser med fokus på psykosyntes, KBT och ACT, i Stockholmsområdet. Förutom psykosyntesen, som är vår bas, arbetar vi med inslag av både KBT, motiverande samtal, imagoterapi , schematerapi, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), gestaltterapi och relationspedagogik. I förhållandet till partnern blir vi påminda om hur vi förr upplevde anknytningen till våra föräldrar.


Det finns olika former av gestaltterapi - enskil par och grupp. Gestaltterapi handlar om att skapa autentiska möten mellan människor. Från liten karta till större. Eller dubbelklicka och dra i kartan om du vill se Sverige från en annan position.


Imagoterapi stockholm

Jag är också ansvarsförsäkrad och medlem i Psykosyntesföreningen för diplomerade psykosyntesterapeuter utbildade vid PsykosyntesAkademin i Stockholm eller vid PsykosyntesInstitutet i Göteborg. Däremot är jag inte ansluten till försäkringskassan, vilket gör att du får stå för kostnaden fullt ut själv. Utbildad i interpersonell och relationell psykoterapi, Imago relationsterapi, Internal Family Systems (IFS) och Lifespan Integration (LI). IMAGO relationsterapi återskapar passionen och leder till en medveten kärleksrelation genom att i kommunikation skapa trygghet.


Därifrån kan du förstå din partner, därifrån kan ni åter uppskatta varandra och låta er relation utvecklas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg