onsdag 6 september 2017

Streamingsajter

Hur konsumerade vi egentligen film, tv-serier och musik innan streamingtjänsterna fanns? I dag är Spotify och de andra tjänsterna så självklara i vår vardag att de fick tävla mot varandra i en helt ny Topp100-kategori. Här är årets fem bästa, svenska streamingtjänster. Tänkte starta denna länklista där alla som har tips på bra Svenska streaming sidor och även utländska filmer sidor kan fylla på listan med bra tips på sidor. Letar du efter den bästa film streamingtjänsten?


Streamingsajter

Då har du hittat rätt! Vi recenserar alla streamingtjänster på nätet och rankar dessa efter flera olika kriterier. Testfakta har testat de fem största leverantörerna och jämfört bildkvalitet, utbud och teknik – för att du ska få det bästa sällskapet i höstmörkret.


Om du vill streama film och TV lagligt kan du här jämföra enkelt och hitta information om vilken eller vilka streaming-sajter som passar dig bäst, utifrån vad du. Att titta på filmerna på sidan har fram tills nu inte varit kriminellt – men under gårdagen kom en EU-dom som kan ändra detta. Sök efter film hos alla filmtjänster på ett ställe. Med Vodeville hittar du vem som visar din film och får tips på filmer du inte visste att du vill se.


På streamingsajter som Swefilmer. Användarna flyr till tjänster där det är mindre risk att åka fast. Skulle behöva tips på de bästa streaming sidorna ni vet.


Mycket dötid på jobbet där jag bara väntar, och försöker hålla sig vid liv. Du ska alltid kunna hitta något som passar just dig, just nu. LÄS MER: Ny EU-dom kan göra det olagligt att använda illegala streamingsajter.


Streamingsajter

Christian: Det behandlas inte i den här domen, men däremot i den dom i EU-domstolen som kom i slutet på april. I reda mångmiljontittarsiffror. Eftersom det inte går att streama serien i Sverige, så har vi bett Tora starta ett upprop. Hör av er till era streamingsajter och be dem köpa in Cityakuten – genast! Nu lämnar vi över ordet till Tora och hennes första inlägg, som handlar om pilotavsnittet.


Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Vilka är de bästa sidorna för att kolla på sport online - speciellt nu när wiziwig har stängts ner. Posta gärna din länk och förklara kort vad som är så. Swefilm(er), Dreamfilm och Sweflix är tre omåttligt populära sajter för att se på gratis film över nätet. Men är det verkligen lagligt att titta?


Det du beskriver är rimligen ett hot mot streamingsajter som Spotify och Wimp. För ett vanligt bolag hade en affär av den aktuella storleksordningen rimligen varit en fråga också för ägarna. Som före detta ordförande i både byggnadsnämnden och trafiknämnden har hon rimligen insikt i ämnet.


Här är dagens val från redaktören. Streama serier - Snabbt Enkelt Gratis. ETC Play är tjänsten där du hittar kvalitativ långfilm samt godbitarna från nätets streamingsajter. På flera håll i landet har polisen slagit till mot fildelnings- och streamingsajter.


Några av dem har nu släckts ned helt. De senaste åren har ett antal hemsidor dykt upp där man mycket enkelt kan se på filmer utan upphovspersonernas tillåtelse. Jonas Larsson och Ellen Nordell är inte ensamma om att gratis titta på film.


ViaFree Om du letar efter de bästa TV-streaming webbplatser som Viafree nätet, har du kommit till rätt ställe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg