onsdag 27 september 2017

Singel resa

Följ med WI-Resor på en singelresa till det genuina Andalusien, fjärran från höghusen längs Costa del Sol. Vi får uppleva vandringar ett storslaget landskap med vitmålade byar, orörda nationalparker och vackra berg. Besöket på den världsberömda moriska fästningen Alhambra blir en av höjdpunkterna.


Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor! Visst kan det vara skönt att komma iväg ensam på en semesterresa – att få bestämma allt själv utan kompromisser med familj eller vänner.

Ibland kan det också vara bekvämt att bo i enkelrum även om ni är ett gäng kollegor eller vänner som reser tillsammans. Ett populärt alternativ för en resa själv, är att åka med på en träningsresa där skön ensamtid varvas med träningspass och umgänge. Arrangören arrangerar en singelresa med t. Han garanterar singelresegrupper med lika stort antal män och kvinnor (genom att endast acceptera kvinnor, även om fler skulle anmäla sig). Utbildade reseledare organsierar ett välfyllt program, med t. Carpe Diem är researrangören för dig som reser ensam, men önskar att resa tillsammans med andra reseglada på semester.


Hos oss reser du alltid med trevligt.

Orten vi åker till är MYCKET SNöSäKER. Söker reskompisar (medresenärer). Tänkte dock försöka undvika dom värsta. Här ser du resan och programmet.


Men att resa ensam kräver mer av dig än om du reser med andra. Här är några tips och råd till singelresenären. För dig som reser som singel och gärna snör på dig vandringskängorna presenterar vi en storslagen resa i Dalmatiens kustlandskap. Här väntar härliga stränder, lummiga grönska, höga berg och ett behagligt medelhavsklimat, kombinerat med trevlig samvaro. Singelresor blir allt vanligare.


Det är en otrolig förmån att få resa , utforska världen och upptäcka nya platser. Många människor har också sin personliga preferens hur man vill resa. Vill du också ut och resa , men saknar någon att resa med. Vi hjälper dig att hitta ditt nya resesällskap. Fyll i formuläret nedan så.


Vi arrangerar golfresor för singlar. Vi har bara en regel och det är att du är singel (när resan börjar).

Denna resa är en singelresa. Det betyder att den är för dig som åker ensam, eller tillsammans med en vän. Vi gick ut o åt tillsammans varje kväll.


Ta med några vänner och följ med på singelkryssning med Viking Cinderella! Res och upplev världen med sistaminuten. Charter, sista minuten, flyg, hotell och hyrbil.


Billiga resor till hela världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg