torsdag 7 september 2017

Psykolog online

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Få bort svartsjukan i dag med ljudbok. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Sanningen är däremot att det råder brist på psykologer på många håll i landet och det är vanligt att man får vänta i månader innan man får träffa någon. Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning.

Träffa psykolog online. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm. Chatt- och röstsamtal kr. Psykologisk rådgivning. Här får du personliga konsultationer, råd och vägledning.


Du träffar psykiater eller psykolog online bekvämt och konfidentiellt från ditt hem. Väldigt många tycker därför det är svårt att förbättra sin självkänsla på egen hand och behöver stöd längs vägen av en psykolog. Behandling med din psykolog. Vi har två alternativ som du kan få ta del av. Det första alternativet är att du i samarbete med en av våra psykologer arbetar med ett internetbaserat behandlingsprogram under 8-veckor.


Det andra alternativet är att du fortsätter med digitala besök. Skön ljudbok hjälper dig få bort svartsjukan. Online -terapi medför att du är oberoende av platsen och slipper att resa, den ökar din anonymitet och trygghet samtidigt som du kan befinna dig i en trygg och hemvan miljö.


Ahum matchar dig med rätt psykolog eller psykoterapeut. Effektivt, tryggt och enkelt. Här är allt du behöver veta om ett digitalt psykologbesök.

Logga in med ditt BankID och boka en tid som passar dig. Vi erbjuder psykologisk behandling, rådgivning samt stöd-och krissamtal online via din dator eller mobil. Vi som arbetar i teamet är leg.


Man kan även själv vända sig till en privat vårdgivare, eller anmäla sig till en forskningsstudie, eller prova något av de gratisalternativ som finns. De sistnämnda inkluderar dock inte någon individuell mejlkontakt med psykolog och lämpar sig bäst för lindriga problem. KRY gör det möjligt att träffa legitimerade läkare, psykologer och sjuksköterskor via video, direkt i mobilen.


Jag har arbetat som psykolog i år och som psykoterapeut i år. Du får ett personligt bemötande med engagemang, medkänsla, öppenhet och närvaro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg