måndag 18 september 2017

Duka påskbordet

Handla dukar och mycket annat online hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Stort utbud av överdrag och dynor. Från förkläden till muggar.

Vi på Cervera har dukar för alla hemmets rum, beställ din idag! Att duka fint är viktigt för stämningen i påsk. Skapa ett härligt påskbord med hjälp av pynt och pasteller.


Din påskdukning kommer göra succé! Duka ditt påskbord för en härlig, grön vårkänsla med hjälp av lite krasse, vårblommor och äggskal. Och som pricken över i:et – bjud på gröna smoothies till förrätt.


Idéerna är så enkla att du självklart kan påskpyssla med barnen om du vill det.

Duka i högst tre färger - förutom vitt passar gult bra eftersom den är påskens färg. Som den tredje färgen kan du låta dig styras av porslinet. Har du gröna mattallrikar kan du låta tredjefärgen vara grön. Ha inga fler färger på tingen på bordet för att undvika ett plottrigt intryck.


Duka upp en buffé med klassiska smaker så som gubbröra, sill, lax och lamm. Här är godaste påskmaten till ett traditionellt påskbord. Påsk är en festlig högtid som verkligen låter den som är kreativ komma till sin rätt. Vill du ha ett traditionellt, stilrent eller barnvänligt påskbord ? Vi har dukat tre vackra påskbord med väldigt olika dekorationer.


Plocka idéerna till din favorit härifrån. Det stilrena påskbordet. Bestäm färger, dekorationer och blommor. En riktigt vårfräsch dukning med blommor och pudriga pasteller passar alldeles utmärkt. Blommor på påskbordet är lika självklart som ägg, sill och påskägg.


Låt påskbordet blomma genom att dekorera med blommor.

Välj antingen blommor i påskigt gula färger eller i våriga pastellfärger. Vi visar dig inspiration på hur du kan duka ditt påskbord med blommor! Frossa i vårens färger, duka med gula eller vårgröna servetter och ställ påskris, påskliljor eller tulpaner i en stor vas mitt på bordet. När påsken närmar sig är det dags att börja fundera på hur påskbordet ska dukas. Se hela videon och få reda på hur du enkelt viker dessa söta små kaniner av vilken servett som helst.


Duka med porslin i gult och rosa. Nyhetsmorgon visas alla dagar - året om i TVoch i TV4Play. Doftande vårlökar, solgul vallmo – vi kan inte få nog av blommor på påskbordet. Och visst fungerar de gula tonerna som. Välkommen att titta igenom våra goda och enkla recept på påskcheesecake.


Duka påskbordet och ställ din snyggt dekorerade påskcheesecake mitt på bordet. Både i den ständigt närvarande majonnäsen och till egna favoriter på påskbordet – ägghalvorna! En annan stor grej på påskbordet brukar ju vara lammsteken.


Precis som med äggen började lammen finnas i överflöd på våren och efter fastan så skulle man fira.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg