torsdag 28 september 2017

Emdr göteborg

Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut? Terapeuter certifierade av EMDR Sverige.


EMDR -behandlingen utförs av psykologer, legitimerade psykoterapeuter eller psykiatriker med vidareutbildning i psykoterapi och som genomgått särskild utbildning godkänd av EMDR -institutet i Kalifornien.

Nedan hittar du listan över certifierade EMDR -terapeuter i Sverige. VÄLKOMMEN TILL EMDR SVERIGE. Här hittar du information om EMDR på svenska och även vissa andra språk, och information om var du kan hitta certifierade EMDR terapeuter.


Logga in och få tillgång till artiklar, protokoll, nyhetsblogg etc! La Cucina, Restaurang Trattorian, Norr Mälarstrand till självkostnadspris. För mer info se filen. Våra leg psykologer arbetar med KBT, (PE (Prolonged Exposure), Kognitiv Terapi för PTS EMDR ), eftersom det är den behandling som enligt forskningen fungerar bäst.


Vi är också ett kunskapscentrum för PTSD för andra psykologer och vårdpersonal, och står för utbildningar, kurser och handledning.

EMDR är en behandlingsmetod för dig som behöver bearbeta plågsamma återkommande minnen från trauman som påverkar ditt liv. Kirsi Runnquist i Göteborg erbjuder. EMDR kan användas som genomgående metod i en psykoterapeutisk behandling eller kompletteras med andra metoder. Under traumabehandling med EMDR aktiveras det traumatiska minnet tillsammans med de känslor och kroppsförnimmelser som är relaterade till den traumatiska händelsen.


Jag erbjuder även terapi vid trauma ( EMDR ), vid beroendeproblem, både egna och vid medberoende, samt chefsstöd. Tomas har även vidareutbildning i Dialektisk Beteendeterapi. Tomas delar sin tid mellan PTSD-centrum, och att arbeta som psykolog och verksamhetschef för KBT Struktur Psykologteam i Göteborg. EMDR syftar till att aktivera vår förmåga att hantera den påverkan traumat har på oss idag.


EMDR -metoden kan hjälpa till att minska laddningen i bilderna och känslorna som är förknippade med traumat. Metoden kan hjälpa dig att känna igen och arbeta med känslor och tankar som kommer upp i anslutning till traumat. Men det verkar inte som om ögonrörelserna eller annan sensorisk stimulering har någon betydelse, säger Hans Ågren, professor i psykiatri vid Sahlgrenska akademin i Göteborg. Han har granskat forskningen om emdr på uppdrag av Statens beredning för medicinsk utvärdering. Nedan ser du de trainers finns i EMDR Sverige.


Emdr Göteborg - kristerapi, pts familjeterapi, kris, parterapi, krishantering, krissamtal, ångest, ipt, mottagning, familjerådgivning, grupphandledning. Vi som arbetar på Psykologmottagning Väst är erfarna psykologer. Vi erbjuder kortare och längre psykoterapier, parsamtal, enstaka rådgivande samtal samt handledning.


Vår mottagning ligger i Pellerins margarinfabrik, nära Redbergsplatsen i Göteborg.

Välkommen att kontakta oss för frågor eller för att boka tid för samtal. Jag arbetar bland annat med parterapi, föräldrarrådgivning och tonåringar. I Sverige har EMDR hittills inte haft det genombrott som det har haft i många närliggande länder.


Margaretha Wächter EMDR - inte bara trauma behandling EMDR – inte bara traumabehandling Jag har arbetat de senaste tio åren med behandling av barn och ungdomar på en BUP-mottagning i Stockholm i ett invandrartätt område. Folkuniversitetet i Göteborg. Kanske vill du lära dig ett nytt språk eller starta ett band?


Här finns jobbcoacher för dig som är arbetssökande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg