fredag 29 september 2017

Duka se

Handla dukar och mycket annat online hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Stort utbud av överdrag och dynor. Från förkläden till muggar.

Vi på Cervera har dukar för alla hemmets rum, beställ din idag! Att duka och göra fint på bordet förhöjer måltiden. Hitta färg och stil bland porslin och bruksföremål och skapa en vacker dukning. Använd material som krockar och blir spännande tillsammans!


Nytt porslin eller gammal servis, nya vinglas och gamla tunna vintage glas, allt går att kombinera. Vi har alla de mest kända varumärkena inom kök, hem och hushåll. Välkommen in i våra butiker.

Allt du behöver för att duka fint, vara på utflykt och ha kalas i trädgården. Vi har fyllt på hyllorna med porslin, bestick, glas och allt det andra du behöver för att duka middagsbordet och servera gästerna. Här hittar du muggar och glas för alla tillfällen, tallrikar som passar till små och stora hushåll. Dukat har en intressant blandning av olika möbelartiklar.


Rottingmöbler till uterummet eller varför inte ett stort badkar i koppar. Festligt att kombinera olika stolmodeller vid matbordet, här passar metallstolen William mycket väl. Sköna hyllor och matchande inredningsprylar ger rumet en helt annan karaktär.


Vi är Skandinaviens största webbutik inom vaxdukar, akryldukar, textildukar och relaterade produkter. Botanisera bland produkter från Dekohem, Iittala, QUOD och DBKD med flera. Varje produkt är vald för sin goda kvalitet och specifika funktion. Sortimentet har ett samtida uttryck med ett skandinaviskt inflytande.


Damastdukarna har ett präglat mönster som ska likna riktiga dukar. Duka och dekorera är halva nöjet. Mer kontaktinformation Butik Arbeta hos oss Bli kund.


Hos Hemtex hittar du dukar i fina färger och mönster.

Se vårt sortiment av bl. Köp din duk online i vår webhshop. Den finaste dukningen gör du med inspiration från den nordiska naturen blandat med glitter och glamour. Till tolvslaget bjuds gästerna på lyxig choklad inslagen i cellofan.


Gott slut och gott nytt år! Vår webbshop är uppbyggd som en tjänst där du som kund kan välja att få ditt paket hemskickat från någon av alla våra privatägda butiker eller själv hämta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg