onsdag 6 september 2017

Kvinna till kvinna

Välj ditt favoritfoto eller hitta på en rolig text till din present. Vi har ett brett sortiment av olika produkter. Skapa din egen personaliserade present.


Kvinna till Kvinna har arbetat för kvinnors rättigheter världen över i år. Vi finns på plats i totalt länder i Afrika, Europa, Mellanöstern och Södra Kaukasien. Tillsammans skapar vi trygga platser längs flyktvägar och ser till att våldsutsatta kvinnor får hjälp.

Vi ger kvinnor förutsättningar att ta makten över sina egna liv. Du gör det möjligt för oss att förebygga våldet och se till att utsatta kvinnor får vård och upprättelse. Det är ett välgörenhetsprojekt där vi som är ambassadörer gör det för att det känns rätt för oss. Det gjorde det för mig, helt rätt.


Insamlingsstiftelsen har kontor med personal i alla fem regioner. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Seminarierna Nationalismen och högerextremismens hot mot demokratin och jämställdheten i Sverige och Europa, samt Sveriges feministiska utrikespolitik i EU och FN, ett samtal med Margot Wallström.


Välkomna till våra träffar för utrikes- och inrikesfödda kvinnor.

ABF s lokaler på Näverlursgatan 2 Frölunda torg. Gruppen har gästats av olika föreläsare och nya medlemmar har tillkommit i gruppen. Höstens träffar startar den september.


Hon är en modig ung kvinna som kämpar för kvinnors tillgång till sina rättigheter. Ett kontroversiellt uppdrag i ett samhälle med starka traditionella och religiösa värderingar. Ett samhälle där våld mot kvinnor är ett enormt problem. Hot och förtal har blivit vardag för Lanja, som aldrig låter blir att säga vad hon tycker.


En flicka är en ung hona av arten människa, till skillnad från en ung hane av samma art, som kallas pojke. Today we are one of the world. Snabb leverans, beställ idag!


Vi stärker kvinnor i krig och konflikter för att kvinnors makt och inflytande ska öka. Ditt stöd är nödvändigt för att vi ska kunna. Här bloggar vår personal från olika delar av världen. Läs mer om oss på vår hemsida. Det ska vara en vuxen person som hittades i närheten av stranden, sa Nellie-Kim Millbourne, räddningschef i beredskap på Värends räddningstjänst, då.


En kvinna har blivit transporterad från platsen med ambulans. Att upptäckt en okänd sida hos sig själv, vad jag faktiskt är kapabel till.

Förstår inte alls det här snacket om att det skulle vara på killars villkor (jag är ju inte år längre), jag har själv alltid vetat hur jag vill ha det o ej varit rädd att säga det, o därför har det enbart varit aktuellt att träffa nån kille jag märkt är lyhörd o inkännande. Anyways, igår var jag på frukost hos älskade Boob som snart släpper nya ‘Chari-Tee’, eller ‘Damn you’re a good mother-Tee’ som jag kallar den. En riktig statement T-shirt om du frågar mig. När man letar julklappar till en kvinna bör man fundera både en och två gånger för att det ska bli rätt. Julklappar till kvinna.


Och för att hinna göra det behöver man ofta vara ute i god tid. Ofta väljer man en sak för att sedan slås av det faktum att det finns andra saker som är bättre lämpade till henne just den här julen. Kvinnor drar samma lass – om än inte lika tungt – i Kongo, Sverige och över hela världen. Men förändring är möjlig!


Vi önskar dig varmt välkommen till vår gynekologi- och barnmorskemottagning i Sollentuna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg