fredag 15 september 2017

Familjeterapi lund

Hitta din resa till Franska Alperna Flyg, transfer och boende ingår! Vi har skidresor till de österrikiska, italienska och franska Alperna. Metoden har ett känslomässigt fokus och syftar till att skapa trygga känslomässiga band i parrelationen. Familjerådgivningen i Lund är till för dig som bor i kommunerna: Kävlinge, Lomma, Lund , Staffanstorp, Svalöv, Svedala, Burlöv, Hörby och Höör.


Antalet samtal som behövs varierar, för vissa par räcker det med två till tre gånger, medan andra går under en längre period.

Vi erbjuder Psykoterapi för indivi par och familjer. Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning. Våra behandlingsmetoder består bl. KBT, IPT, PDT, Familjerådgivning, Parterapi och Familjeterapi.


Familjeterapi Lund - föräldrarådgivning, pdt, barnpsykolog, psykoterapeutisk meto kris, parterapi, föräldraskap, kognitiv beteendeterapi, legitimerade. Familjeterapi Lund Lund - föräldrarådgivning, pdt, barnpsykolog, psykoterapeutisk meto kris, parterapi, föräldraskap, kognitiv beteendeterapi, legitimerade. Svenska föreningen för familjeterapi SFFT, tar ej ansvar för kvaliteten på listade utbildningar.

Grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning mot system och familj (steg I) Linnéuniversitetet. De tre inriktningarna (Psykodynamisk, familjeterapi och KBT) som du kan välja mellan har vissa gemensamma moment för att du ska få en insikt i likheter och skillnader mellan de olika områdena. I huvudsak ges dock undervisning och klinisk tillämpning inom den terapeutiska inriktning du valt. Den legitimationsgrundande psykoterapeututbildningen i familjeterapi är en sammanhållen utbildning som leder till psykoterapeutexamen. Examen uppnås efter fullgjorda kursfordringar om sammanlagt högskolepoäng under en treårsperiod.


Den terapeutiska inriktningen bygger på Salutogenes, System- och Kontextuell teori. Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar. Hitta det perfekta Bilsemester till Lund med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Våra utbildningar genomförs av lärare och forskare vid Lunds universitet – en garant för ämnesmässig bred vetenskapligt djup och modern pedagogik.


Välkommen att kontakta oss för mer information! Svenska kyrkans familjerådgivning i Lund erbjuder möjligheter att genom samtal hitta lösningar på de problem som uppstått i relationen till en partner eller till. Parterapi och familjeterapi kan öka er närhet, intimitet och kärlek och ge er verktyg för att hantera känslor som kan uppstå.


Hur går parterapi och familjeterapi till? Parterapi erbjuder en möjlighet att undersöka och förstå konflikter och problem som ett par går igenom. Problemen har oftast en negativ effekt på arbetslivet och föräldraskapet.

Jag erbjuder även en föreläsning om Parrelationens påverkan på föräldraskapet. Psykoterapitjänst AB är en privat psykoterapeutisk mottagning belägen i Lund. Funktionell familjeterapi och multisystemisk terapi (MST) är vetenskapligt utprövade metoder som speciellt riktas till ungdomar med asocialt utagerande. Marte Meo och Barnorienterad familjeterapi är metoder som inriktar sig på samspel mellan föräldrar och mindre barn, och där videoåtergivning spelar en stor roll.


Vi ser handledningen som en läroprocess. Eftersom både individer och grupper kan befinna sig på olika nivåer är vår ide att vi tillsammans skapar ett klimat så att den bästa utvecklingen kan nås. Parterapiinstitutet erbjuder handledning med fokus främst på parterapi och familjeterapi. Modigo i Lund finns i ljusa och trivsamma lokaler på Kyrkogatan (du hittar oss direkt till höger om ingången till Kino) och på Bredgatan 5. Här arbetar läkare och psykologer med ett genuint intresse för dig som individ. Vi använder oss av metoder som psykodynamisk terapi (PDT), kognitiv beteendeterapi (KBT) och interpersonell terapi (IPT).


Familjeterapeuterna Syd i Lund kan erbjuda våra klienter en rad behandlingar, både individuellt och i grupp tillsammans med en partner eller familj. Tiga är silver - tala är guld. Samtal är en möjlighet. Alla möter vi svårigheter och besvikelser i våra liv.


Annette Blom, leg psykoterapeut. Magle Lilla Kyrkogata 1C. Fler inom samtalsterapi i Lund Nilsson Ann-Catrine.


I familjer kan man ha problem i sin kommunikation och som förälder kan man tycka att tonåringen inte lyssnar och att det är svårt att komma överens om olika saker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg