tisdag 29 augusti 2017

Snöskrapa tak

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. På Jula siktar vi högre.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Teknisk information Färg: Svart Mått: Blad 630x150x L. Snöraka för användning på tak Endast snöraka, skaft finns som egen artikel (Se Skaft till raka) Recensioner 1. Snöskottning av tak med snöhyvel. Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter samtycker du till vår policyförklaring. Ta ner snön från taket utan att behöva klättra upp på taket ! Ett gott råd är att kontinuerligt under hela vintern se över hur mycket snö som lagt sig på taket.


Snöskrapa tak

När snölagret byggs på och även fylls med is kan det bli förrädiskt tungt. Det är därför nödvändigt att se till att glas- eller isolerplasttaket är fritt från snö. Betydligt säkrare än att klättra upp på taket. Skotta ditt tak direkt från marken. Duken är meter lång och kan rullas ihop vid förvaring.


Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning. Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål. Lätthanterlig och smidig raka för vinterns vardagsmotion! Ta bort snö från tak Snöraka anpassad för att ta bort snö från tak. Stålskaftet tillsammans med aluminiumslitskenan ger en robust konstruktion.


Snöskrapa tak

Masi Polar AL är en rejäl och bred snöraka med en bredd på cm. Långt, plattovalt aluminiumskaft med softtouch behandling för ett bra grepp och god ergonomi. Snöraka med aluminiumskaft, ergonomiskt handtag och blad i stark köldtålig plast med slitskena i aluminium. En utmärkt snöskrapa av hög prestanda.


Med snörakan står man på marken och hyvlar bort snön från taket samtidigt som snön lätt glider ner på duken till backen. Slipp skador på tak och gör jobbet själv från marken för en billig peng! Ett vanligt hustak klarar endast ca en halvmeter gammal snö och ännu mindre blötsnö.


Tak med liten lutning, som t. Se till att rensa dessa innan det blir för mycket snö. Vi har redskapen som löser problemet med snötyngda tak ! Snöhyvel som rensar effektivt tak med lutning. Justerbart teleskopskaft i glasfiber med snabblåsningar, hyvel och PVC-duk för snön att glida ner på. Hyveln rullas upp på taket med hjulen och skär genom snön som glider från taket på duken.


Julöppettider Se våra öppettider under jul. Men från det andra taket är det för tungt att komma igenom den tätt packade snön. Min slutsats är att nästa år ska jag inte vänta lika länge med att ta ner snön och att det hur som helst känns bra att ha lättat tyngden från taken avsevärt med dagens hyvlingsinsats.


Snöskrapa tak

Ska du köpa ny, finns det en hel del att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg