tisdag 8 augusti 2017

Gatusopning

Renab utför sopning av gator, trottoarer, torgytor samt kommunikationsytor utomhus. Arbetet sker vid avrop. Moderna maskiner tillämpas vid utförandet. PL Utemiljö erbjuder tjänster inom maskinsopning. Varje vår tar vi bort grus och sand som använts för att minska halkan på gator, gång- och cykelvägar under vintern.


Sopning av gator, gång- och cykelvägar är uppdelad som vårsopning, sommarsopning och höstsopning.

Gatusopningen börjar på de större. Vårsopningen startar så snart. Det spelar ingen roll om du bara är i behov av gatusopning någon timme eller återkommande regelbunden sopning. Vi löser uppgiften åt dig. Vi rekommenderar därför att du tar kontakt med oss om gaturenhållning oavsett vad frågan gäller, eftersom även specialupplägg oftast går att ordna.


På våren sopas all sand bort från gatorna i Täby. Sandsopningen sker enligt ett rullande schema år från år mellan områdena. När våren kommer igång är det också dags för oss på gata- och parkenheten att sopa bort sanden efter vinterns halkbekämpning.


Efter vintersäsongen utförs gatusopning av hela gatunätet.

Då tar vi upp grus och sand som använts i halkbekämpningen. Beroende på väder så tar det cirka 8-veckor att genomföra detta. Under sommar och höst görs underhållssopning kontinuerligt. Vi vill i den mån det går hålla det rent och snyggt på våra gator och vägar. Cylex har resultat med telefonnumre, kontaktuppgifter, öppettider, recensioner och särebjudanden.


Karta med information om vilka veckor sandupptagning sker i olika bostadsområden. Här kan du se vilka veckor som sandupptagning sker i Gävle kommuns olika. Detta gäller även bakterier, eftersom nedskräpning drar till sig gnagare och andra djur som bidrar till högre halter bakterier. I T abell redovisas de vanligaste källorna till föroreningar i dagvatten samt dess föroreningsgrupper. Vi kan inte säga exakt när vi är på din gata, men arbetet tar ungefär fem till sex veckor.


Det kan även försenas av kraftigt regn och kyla. Det ska vara tryggt och trevligt att bo i Södertälje. Kommunen ansvarar för att gator, lekplatser, parker och andra gemensamma ytor är rena, trygga och tillgängliga. Renab är ett städföretag, som har för avsikt att växa sakta och säkert, samt att bli etablerat som ett av de företag som är verksamt under lång framtid.


Våra tjänster: gatusopning , sandupptagning, garagesopning i Stockholm och Uppsala. Sundsvalls kommun sopar upp sand mellan vecka och i områdena nedan, med. Företagets huvudsakliga sysselsättning är park och gatuunderhåll, såsom gräs och.


Bor du i villa eller liknande ansvarar du för att ta bort sanden från trottoarer och. När is och snö har smält och vi bedömer att våren är här börjar vi sandupptagningen.

Den sand som använts för halkbekämpning under vintern sopas upp. Städning av gator och trottoarer. Att hålla Trollhättan rent från grus, löv och skräp är viktigt för både trafiksäkerheten och för att alla ska trivas i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg