torsdag 24 augusti 2017

Psykoterapi online

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Online -terapi gör det enklare för mig då jag inte är bunden till att ta emot patienter på min mottagning. Därför blir priserna för ett terapisamtal lägre för dig.


Online -terapi medför att du är oberoende av platsen och slipper att resa, den ökar din anonymitet och trygghet samtidigt som du kan befinna dig i en trygg och hemvan miljö. Jag använder telefon eller Skype som verktyg för våra samtal. Skillnaden är att du, eller ni om det handlar om parterapi, möter psykologen på skärmen istället för att göra ett fysiskt besök.

Psykoterapi online hos Dininsida. Med Mindler får du dessutom möjligheten att själv välja vem du vill prata med. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm.


Chatt- och röstsamtal kr. Behandling på nätet Idag är det fullt möjligt att få tillgång till kognitiv beteendeterapi i hemmet via sin dator. Forskning har visat att detta är en. Online terapi fyller också behovet på kunder, som bor på avlägsna områden t. Många personer som har flyttat utomlands och inte kan det främmande språket söker ofta terapi via internet. Komplettera din annons med uppgift om vilka andra språk än svenska du erbjuder.


Denna service är gratis, men förutsätter att du har en extra annons på hemsidan. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Våra legitimerade psykoterapeuter står till ditt förfogande med sin kunskap och erfarenhet.


Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning. Du väljer om du vill använda brev, telefon eller videosamtal när du pratar med oss.

En man söker psykoterapi på grund av att han ständigt oroar sig för att något ska hända hans familj. Vid kartläggningen framkommer det att han vuxit upp som enda barnet med en ängslig och överbeskyddande mamma. Olika livsantaganden som kommer fram är att: ”världen är en farlig plats” och ”barn är hjälplösa offer”. Du får ett personligt bemötande med engagemang, medkänsla, öppenhet och närvaro.


Vi jobbar med modern psykologisk behandling och är specialiserade på KBT. Våra internetbaserade självhjälpsprogram är upplagda som online -kurser där du successivt får arbeta med olika verktyg och metoder, som i forskning har visat sig ha en betydande effekt på vårt välmående och vår livskvalitet. Varför självhjälp och KBT via Internet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg