fredag 18 augusti 2017

Göteborg tips att göra

Travel worry-free with GetYourGuide! Your Official Ticket Retailer! Hundreds of possibilities. Book Gothenburg day trips! Get the most from your sightseeing!

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Avstånden är korta och kollektivtrafiken tar dig lätt som en plätt från kaféstråk och sevärdheter till karga klippor och susande skogsdungar. Här finns de bästa resguiderna, smartaste restipsen och inspirationen för din drömresa. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Så för dig som kommer hit på vintern (det bör du göra !) vill jag ge några av mina bästa tips.


Här är sju tips när du vill få pengarna att räcka lite längre, inklusive gratis evenemang och aktiviteter, sightseeing och dagsutflykter. Varför inte ta en tur på Liseberg, besöka Universum eller hänga en hel dag i Slottskogen.

Varför inte besöka ett museum, gå på Liseberg på sommaren eller vintern, åka paddan, gå på Universeum, eller varför inte helt enkelt åka till ett ställe där man kan leka - ett lekland - även roligt för vuxna. Allt lättare att ta sig till skärgården. Jubileumssatsningen Tillgänglig skärgård bidrar till ökade kommunikationer och tillgänglighet mellan den centrala staden och öarna. Göteborg Så upptäcker du staden (nästan) gratis.


Västkustens självklara storstad har enormt mycket att erbjuda, både för turister och för de som bor här. Vi går igenom saker som du kan göra , restauranger med god mat och platser som du absolut inte får. Det här kan du göra för att minska miljöpåverkan. Alla kan göra något för miljön, varje dag.


Dina val har betydelse – hur du bor, vad du handlar, hur du reser och vad du äter. På de här sidorna får du enkla tips på hur du i vardagen kan minska din miljöpåverkan. Det finns gott om sevärdheter, museum och utflykter man kan göra. Då det också är en av mina favoritstäder i Sverige så delar jag gärna med mig av mina bästa tips.


Hitta bästa caféet, badplatsen eller picknickstället. Att spela padel kräver kondition och du tränar hela kroppen, men är väldigt kul. Tips för planeringen av svensexan: Gökboet erbjuder roliga aktiviteter för att ni ska kunna planera den perfekta svensexan.


Det viktigaste är att ni anpassar svensexans aktiviteter och lekar till vad brudgummen tycker om.

Vad sägs om ett museum där du kan pyssla, lyssna på sagor, besök Liseberg, bygg ditt eget pappersflyg, grilla korv ute och mycket mer. Perfekt för dig som vill upptäcka staden bortom de klassiska sevärdheterna. Som stöd för att komma igång har Kretslopp och vatten tagit fram vägledningar och checklistor med praktiska tips och goda exempel,. Exemplen har tagits fram tillsammans med pilotverksamheter i staden.


Har du tips på något roligt att göra för barn så tar vi tacksamt emot dem. Vi listar allt som är roligt för barn som djurparker, leklan sommarlan teater eller danskurser. Det räcker att åka en liten bit utanför stadsgränsen för att komma till platser som bjuder på fantastiska upplevelser.


För att göra det enkelt för dig har vi valt ut några ställen som är extra sevärda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg