torsdag 24 augusti 2017

Gardinfästen tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Gardinfästen tak

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Utforska våra väldesignade gardinstänger, vajrar och skenor i många olika stilar och hitta den bästa lösningen för ditt hem, i ett uttryck du gillar. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering. Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb!


Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Vi har gardinstänger i mässing, gul med vita fästen och mycket mer. Köp online eller i butik på JYSK. Gardinspiraler, krokar och öglor.


Här hittar du gardinspiraler, krokar och öglor som du använder när du ska sätta upp mindre gardiner, draperier eller andra. En liten och nätt skena som passar till tunna och lätta gardiner. Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak , utan hållare eller beslag. Naturligtvis går skenan även att väggmonteras, då kompletterar du med skenfäste och vinkel.


Gardinfästen tak

Jag vill väldigt gärna ha gardinskenan högt upp men har jag det så blir det inte vägg till vägg då nedsäkningen inte tillåter det. Alternativ att jag utgår ifrån nedsäkningen men då hamnar skenan enbart -12cm ovanför. Ditt behov avgör vilken skena som är mest lämplig. Hos oss hittar du väldesignade och lättglidande skensystem för gardiner till låga priser.


Elite-skenan är inte begränsad till en viss placering utan kan placeras nästan varsomhelst, tak som vägg, och går att kompletteras med retur- och hörnböj för att komma till i hörn och vrår. En stabil gardinskena, för både tak - och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt! Beställ din gardinstång från Hemtex webbshop eller köp i någon av våra butiker. Snyggt är även att ha en hiss eller rullgardin i vitt bakom två lyxiga gardinlängder. Har man extremt lågt i tak så kan det vara snyggt att endast ha hissgardiner och fästa dem ända uppe vid taket ovanför fönstren.


Gardinfästen tak

På sommaren kan man även hänga mörkläggande gardinlängder (som ofta är rätt fula) bakom sina vanliga snygga gardiner. I min förra lägenhet satte jag bara upp såna där vanliga fästen, som t ex IKEA har (som man skruvar upp i taket , och så bara lägger man stången i, svårt att förklara), och så hängde jag upp en vanlig gardinstång. Oftast vinner ett fönster, och hela rummet, på att inte gardinen skymmer rutorna (och ljusflödet).


Höj gardinstången en bit mot taket för mer rymd. Gillar du mycket gardintyg, men har små fönster kan du passa på att trolla med gardinerna! Häng gardinerna ända uppifrån taket – det får takhöjden att upplevas så mycket högre. Inga fästen behövs, skenan har förborrade hål och skruvas direkt i tak. Skenan går inte att skarva, vid längre partier rekommenderar vi istället att du sätter två u-skenor parallellt vilka du kan skarva så långt du önskar.


IKEAs har samma problem när man monterar dim direkt i taket. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan. Mät upp mitten på fönsterkarmen och märk ut mitten av skenan på väggen (med hjälp av en vinkelhake).


Mät från denna punkt i taket upp platserna för beslagen längst ut till höger respektive vänster. Se till att mellanrummet mellan beslag och fönster är tillräckligt stort, så att gardinerna obehindrat kan dras för och ifrån. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg