onsdag 16 augusti 2017

Bestar möt myternas djur

Nur 1-Tage Lieferzeit. Größtes Online Feinkost Sortiment Deutschlands auf gourmondo. Boken har läsarrecension. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.


Bestar möt myternas djur

Möt bestar och vidunder. Hydran med alla sina huvuden eller Basilisken med det giftiga slemmet och andedräkten som dödar. Vi reser jorden runt, kanske till Japan och den livsfarliga men mycket artiga Kappan.


Den älskar gurkor och människokött. Visst, de finns inte på riktigt men man ryser ändå av att läsa om bestar från jordens alla. Svaren på dessa frågor och mycket mer får du veta i denna bok.


Bestar möt myternas djur

Läs om de fascinerande och skrämmande varelser som kryper, krälar, flaxar och slingrar sig fram genom myternas värld. Vad lurar i kung Minos mörka labyrint? Kan man tämja en bevingad häst?


Vilken vacker varelse lämnar hjärtformade spår? Vi bevakar litteratur med. Det är inte bara otäcka onda djur utan även de som är goda som finns med i boken. Vår natur är fylld av fantastiska väsen.


Bestar möt myternas djur

Människor i alla tider har fascinerats av vad som döljer sig i de djupa skogarna, i de brusande älvarna, inne i berget. Saltar al contenido principal. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Här ser vi Torbjörn med sin systerson som bara läser e-böcker, nu ska ni istället få äkta vara att klämma, känna på och bläddra i! Bestar – möt myternas djur. Författarsida för Jan Jäger hos SF-Bokhandeln.


Här hittar du alla produkter knutna till Jan Jäger. Mytologi och folktrons färgstarka karaktärer är en av. Varsin bok kommer att komma på posten till: Johanna von Zweigbergk Torbjörn “Tosse” Rolf Jenny Thåström Stort, stort GRATTIS och hurra på er! Pappor och pirater Katarina Mazetti.


Sagor, myter och fantastiska illustrationer! I den sjätte boken om Kusinerna Karlsson följer vi med på ett spännande vinteräventyr i skärgårdsmiljö. Var det några av era favoriter som tog hem vinsten? Varför inte redan nu börja spåna inför nästa års bokjuryarbete med hjälp av. Följ med på en hisnande färd där du möter gastar, alver och vittror.


Här söker du efter böcker och andra medier. Du kan också söka efter bibliotek, evenemang och övrig information om Stockholms stadsbibliotek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg