tisdag 8 augusti 2017

Singelresor 60

Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor. Här har vi samlat hotell som erbjuder singelrum till bra priser. Vi åker västerut och besöker San Francisco och det berömda Alcatraz innan vi fortsätter till surfarnas ö Hawaii.


Visst kan det vara skönt att komma iväg ensam på en semesterresa – att få bestämma allt själv utan kompromisser med familj eller vänner. Res ensam tillsammans med andra och dela stora upplevelser. Singelresor Så mycket bättre tillsammans. Du bor i enkelrum och rår dig själv eller delar med någon annan resenär.


På dessa resor kan vi oftast erbjuda fler antal enkelrum. Resorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program. En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller vuxna barn.


Singelresor 60

Par är däremot inte tillåtna på singelresorna – men självklart på alla våra andra avgångar. Våra Ving-solo resor perfekt för dig som vill åka ensam på en resa. I vårt breda utbud hittar du resor för dig som vill resa själv.


Idéen bakom äkta singelresor är följande: Arrangören arrangerar en singelresa med t. Han garanterar singelresegrupper med lika stort antal män och kvinnor (genom att endast acceptera kvinnor, även om fler skulle anmäla sig). Erbjudanden inom Seniorresor - Har du äntligen tiden och möjligheten att resa till ditt drömresemål? Här hittar du allt från spännande till avkopplande resor i. Välkommen till webbplatsen för alla 55plus - möjligheternas seniorsajt. Vi Seniorer är till för alla över år, inklusive pensionärer. Har du fyllt år så får du rabatt på utvalda hotell i Turkiet med Turkietresor.


Bibban og Lomi gjør en utmemrket jobb, vandringene ble tilpasset vær- og gruppedeltagernes form. Vi hadde gode smaksopplevelser og fikk vite mye om natur, planter og kultur. Eli-Jag har ringt singelresor och fått bra och korrekta svar före resan.


Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior. Kravet vi har är att du fyllt år. Tycker om att ta det lugnt men även av att vara aktiv.


Njuter av god mat (vegansk) djur natur kultur vandringar cykelturer historia m. Ser gärna att du är öppen för alternativa synsätt bl. Men en av männen som varit med på hans resor är Björn Åsberg, år. Sedan dess har han även varit i Prag och Budapest. Läs mer om Solresors singelresor.


Paketera din egen charter. Reser du ensam på charter kan du tyvärr inte välja och vraka bland länder och hotell. Ett alternativ till charter är att boka flyg och hotell för sig.


Singelresor 60

Då har du större möjlighet att hitta hotell som skippar enkelrumstillägget. Vi har hittills fått fullt på våra resor vi arrangerat och har väl aldrig upplevt så mycket skratt, glädje, respekt och gemenskap. Vi har arrangerat resor till Brasilien, Sydafrika, Portugal, Cuba m. Vietnam 2-Mars Denna resa är bokningsbar och allt finns att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg