onsdag 23 augusti 2017

Drömdejt

Hos oss är du alltid anonym. Du kan prata och flirta helt fritt med sköna tjejer och killar dygnet runt från hela landet. Har du bokat in en riktig drömdejt med någon du inte riktigt känner ännu och har dessutom noll koll på hur man beter sig?


MyDates är den perfekta appen för att hitta din drömdejt. Registrera dig gratis och hitta en partner för livet nu.

Den här sajten handlar om hur den ultimata pojkvännen, drömkillen, ska vara. Vi kallar drömkillen för Danny. Drömdejt Alla har vi nog någon ” special someone ” i våra liv som vi drömmer om och önskar att just han var vår och han kan vara allt från en kollega, en kurskompis till någon som rent av är en främling som man brukar se på exempelvis tunnelbanan varje morgon.


Efter att du valt era och anpassat din insats har varje spelare även möjlighet att välja sin drömdejt. Här finns fyra olika karaktärer och den symbol som du väljer inför varje spelrunda blir inte bara din drömdejt utan också den dejtsymbol som ger högst utbetalning. Det motsvarar att procent av orden är vanligare.


Nu är tävlingen ”Vinn en drömdejt på SPA” avgjord.

Idag har vi glädjen att meddela Johannes Forssell, Sussie Strandberg, Frida Elmgren, Erik Steen och Amanda Bach att ni har alla vunnit en drömdejt för två personer på SPA! Varmt tack till alla som deltagit! Svenska Spahotell för ett fint samarbete! MALEXANDER Min drömdejt börjar med en stor frukost.


Fortsätter med något kul mitt på dagen. Vid solnedgången tar vi ett glas vin på en klipphäll vid Sommen, säger Therese Tengmark, bonden som söker en man. En persons mardrömsdejt kan vara någon annans drömdejt. Du behöver veta hur du gillar att dejta och vad som känns bra för dig.


Om du inte gillar fikadejter till exempel kan ni bygga en snögubbe, spela schack eller gå på konsert. Om du fick drömma fritt, hur skulle du spendera alla hjärtans dag? Skulle du gå ut och äta på en romantisk restaurang eller bara mysa med din dejt framför en bra film? Planera din drömdejt och få reda på vilken kändis som du borde ta med. Gå på drömdejt med händige Richard.


Nu har jag gått på en idiot-grej på nätet igen. Testat vilken manlig kändis som ”passar” mig. För att dejta eller så.

Som om det vore aktuellt! Hur känns det att bli programledare i höst? Det ska bli kul att se dig i rutan igen, jag blir glad av dig!


Beskriv din drömdejt ? En drömdejt för mig behöver inte vara så uppstyrt. En promenad eller en mysig middag där båda känner sig till freds är mysigt. Vilka egenskaper hos din kille tycker du är viktíga?


Naturlig, omtänksam, målmedveten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg