torsdag 22 juni 2017

Skapa gmail konto

Välkommen till Naturkompaniet! Gör vardagen till ett äventyr! Gmail-konto för jobbet med företagets domännamn, t. Skapa ett konto Få mer gjort med Gmail.


Gmail har blivit säkrare, smartare och enklare att använda, så att du sparar tid och kan göra mer i inkorgen. Om du anger korrekta uppgifter blir det lättare för oss att skydda kontot och göra våra tjänster med användbara. Du får inte heller skapa Gmail -konton på automatiskt vis eller köpa, sälja, byta eller sälja vidare Gmail -konton till andra. Du måste du skapa ett unikt engångslösenord med Gmail.


Outlook och välj Arkiv och sedan Lägg till konto. Ange din E-postadress för Gmail -kontot och välj Anslut. Du kan skapa ett nytt konto.


Läs mer om hur du återställer ett konto som du har förlorat åtkomsten till. När du har loggat in på kontot igen kan du hantera dina e-postadresser. När barn når den lägsta tillåtna åldern för landet i fråga kan de själva hantera kontot.


Ta reda på ålderskraven för ditt land. I länder som inte står med på listan nedan måste barnet ha fyllt år för att själv få hantera. Så här skapar du ett nytt Microsoft- konto för att använda Microsofts tjänster. Om du använder Gmail på kontot kan du för närvarande inte byta användarnamn för Gmail när du har registrerat dig. Gmail är en världens mest använda e-posttjänster och det går inte bara att skicka och ta emot e-post, utan även hantera kontakter och kalendrar.


Skapa gmail konto

Logga in på Gmail här. I den här kursen lär du dig skapa en ny mailadress som i det här fallet är en Gmail (som jag själv gillar och använder privat). Tänkte skapa ett mail konto på gmail , hotmail osv men alla dessa måste man ange sitt mobilnummer. Jag vill inte uppge det och få massa spam sms till min mobil. Finns det någon annat mail där man slipper ange sitt mobilnummer och bara skapa en e-post adress ? Först och främst behövs en kompatibel enhet (se vilka enheter som fungerar med Family Link).


Tvåfaktorautentisering är en extra säkerhetsnivå för ditt konto. Ange koden för att slutföra inloggningen. GB of storage, less spam, and mobile access.


Skapa gmail konto

Här lär du dej skapa ett gmail-konto. Dangerous Cut down the 3year old tree in minutes - Fastest Skill Cutting Big Tree ChainSaw - Duration: 13:16. En plats att sköta allt på.


Om det inte visas ett alternativ om att skapa ett nytt Apple-ID är du inloggad på App Store,Store, Apple Books eller iCloud med ett befintligt Apple-ID. Välj Ingen som betalningsmetod när du tillfrågas om betalningsinformation. Följ instruktionerna på skärmen.


Skapa gmail konto

Ditt programlösenord kommer att visas på nästa bild. Anteckna lösenordet eftersom du behöver det när du lägger till kontot i Outlook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg