tisdag 20 juni 2017

Digilar

Digilar

För mellanstadiet årskurs 4- högstadiet årskurs 7-och gymnasiet. Klicka här och och följ instruktionerna till hur du slår på javascript. Vi svarar på de vanligaste frågorna.


Den virtuelle matematikkskolen. Flere av tilbudene er lagt ne men tilgjengeliggjøres på en CC lisens. Denna guide är till för dig som är lärare. När du har gått igenom dessa punkter är du och dina elever redo att börja arbeta i nya. Det är ett läromedel som självklart utgår från det centrala innehållet i kursplanen enligt Gy 11.


Här finns allt vad man kan förvänta sig: innehållsrika texter, ett förstklassigt bildmaterial och ett omfattande studiematerial. Läs mer, prova och köp via Digilar. Sidtransparens Visa mer.


Digilar

Du kan alltid testa våra läromedel gratis i minst dagar. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. För att vara fortsatt trovärdig som innovativ, ledande och stark leverantör.


För några månader sedan tog Linda Ahrgren över vd-posten på det svenska edtechbolaget Digilär. Köp din e-bok i Hermods webbutik. Digilär AB är ett litet aktiebolag med anställda. Kurslitteraturen har du till din kurs men även du som läser på gymnasiet eller Komvux kan köpa e-litteratur i butiken.


Digilar

Projektet innebär att varje elev i årskurs 7. Läs om hur det är att jobba på Digilär. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Se vilka du känner på Digilär, dra nytta av ditt nätverk och fixa ett jobb.


Eftersom det idag är ”Programmerarens dag”, så firar vi genom att bjuda på fyra tips på digitala verktyg och läromedel i Skolons bibliotek som gör lärare. I dag är ungefär tio procent av alla läromedel interaktiva, men vi tror på. I Sverige är marknaden ännu inte så stor, men i Danmark är över en tredjedel av alla läromedel digitala. Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, publicera digitala läromedel i en rad olika ämnen, och därmed förenlig verksamhet.


Här får lärare och elever en helt ny upplevelse – med alla styrkor bevarade. Webbplatsen hanterar inga personuppgifter om dig som användare. Digitala Lärresurser - Programbanken Stockholm, IKT-enheten,. Så undervisar du om årets julklapp!


Klassrummen i Sveriges skolor är på väg att digitaliseras, vad än lärare, elever och andra tycker om det. JB Karin Boyeskolan i Motala ligger i framkant. Lista: Här är heta startups inom edtech – och så går det för dem. De är bolagen som digitaliserar utbildningen - som du bör ha koll på. Det motsvarar att procent av orden är vanligare.


Lär känna tjänsten i vår intervju med Lena Gode från Digilär! Hermods köpvillkor reglerar ditt köp gällande kurser, utbildningar och e-läromedel för dig som privatperson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg