tisdag 13 juni 2017

Äldre kvinnor och yngre män

En yngre man som inte är så formad av gamla normer och förväntningar kan finna det kittlande att bli upplärd av en mer erfaren kvinna. Männens ålderspreferenser däremot, var lite svårare att ringa in. Yngre män hade en tendens att föredra äldre kvinnor , medan äldre män uppgav att de föredrog yngre kvinnor. Dessa män var nästan lika intresserade av kvinnor i samma ålder eller som var äldre än de själva. Jag har fått en uppfattning om att många unga män inte vill ha det där oäkta spelet, vilket passar mig då jag själv vill vara rak och tydlig i relationer.


Flera unga män har också sagt att unga kvinnor är så fixerade vid sitt utseendet och inte kan släppa loss som vi äldre kvinnor kan.

Jag njuter av att få komplimanger för min kropp. Och har ni själva någon erfarenhet av åldersöverskridande relationer? Personligen har jag under en längre period funnit äldre kvinnor både lättsammare och mer underhållande att umgås med jämfört med kvinnor i min egen ålder. Alla kvinnor gillar uppmärksamhet, men problemet är att äldre kvinnor får mindre av det.


Om du är en ung man och vill förföra en äldre kvinna , ge henne komplimanger! Män som är i hennes egen ålder ger inte komplimanger längre. Det är alla 20-något-åriga kvinnor som får beundran och komplimanger från män.


Då kvinnorna sällan var självförsörjande kom det sig naturligt att de gifte sig med äldre män som kunde ta hand om dem.

Sandra träffade sin år äldre sambo genom en kompis, som bodde granne med honom. För yngre män är det nog så att de spänner sig med jämnåriga flickor. Därav detta med milfs.


Fast egentligen tycker nog alla män att yngre kvinnor är vackrare. Hur det är för kvinnor vet jag ej. Tiden då kvinnan var i beroendeposition av mannen är sedan länge borta, nu när singelkvinnan är självständig och tar för sig mer, allt fler äldre kvinnor väljer att dejta yngre män. Unga attraktiva, friska män attraherar den något äldre kvinnan.


Det lockar många kvinnor att ha en yngre man vid sin sida. Män vill gärna ha sex med äldre kvinnor – också Både myten och vetenskapen säger att många män föredrar yngre kvinnor. Yngre tjejer har orimliga krav på livet och på oss killar, säger en yngre man som hört av sig till Aftonbladet. Sexologen Malena Ivarsson känner väl igen de här tendenserna från brev och samtal.


Yngre män och äldre kvinnor spelar nöjesspel Klicka för att kopiera länken till detta avsnitt Nöjesspelandet på internet är störst bland internetanvändande pojkar 12–år där praktiskt taget alla – procent – spelar totalt sett och procent på daglig basis. Män i alla kategorier föredrar yngre partners. Studien visar också att de bi- och homosexuellas preferenser påminner om de heterosexuellas, med den skillnaden att det är mer sannolikt för en äldre homosexuell man har en relation med en dito yngre , än att en äldre heterosexuell man har ett förhållande med en yngre kvinna. Och att pojkar, och senare män , spelar i högre utsträckning är flickor och kvinnor , står sig upp till åldersgruppen 26–år.


Då är ställningen procent mot procent. Bland 36–45-åringar spelar män och kvinnor lika mycket, procent. Men sedan händer något.

För Marine handlar matchningen mellan en äldre kvinna och en yngre man mycket om kompatibilitet. När en äldre kvinna söker en yngre partner så är hon troligtvis ganska bekväm och trygg med sin sexualitet“, förklarar hon, ”det är troligt att hon redan har varit gift och kanske haft barn. Cougar Town och Svenska Hollywoodfruar – så är det faktiskt så att vi fortfarande förutsätter att det finns något suspekt, och ärligt talat lite äckligt, när vi hör om. Själv har jag mest dejtat män som varit yngre än mig.


Har mest klickat med de som är yngre. Sedan är det ju vida känt att yngre män vill att vi äldre kvinnor ska lära upp dem sexuellt. Inte vet jag, vet bara hur det är på nätet och alla. Därför vill kvinnor ha äldre män Önskas: ordnad ekonomi och social status.


Ny vetenskaplig studie säger sig ge belägg åt den gamla klyschan, att män föredrar yngre och att kvinnor vill ha en äldre partner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg