tisdag 22 december 2015

Spotify åldersgräns

Spotify -tjänsten är inte avsedd för barn under år. I vissa länder kan strängare åldersgränser gälla enligt lokala lagar. Mer information finns i våra användarvillkor.


Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från barn under år eller under gällande åldersgräns (”åldersgränsen”). Få ut mesta möjliga av Spotify ! Uppgradera till Premium. Har du frågor, svar eller tankar om Spotify ? Ställ din fråga eller gå med i vår Community! Om du betalar för Premium Family via en av våra partner ser du inte den nya planen ännu. Du får ett e-postmeddelande.


Spotify is a digital music service that gives you access to millions of songs. Du måste logga in för att fortsätta. Ta lyssnandet till en ny nivå med Spotify.


Lyssna på musik i bakgrunden medan du spelar, gratis. Elektroniska presentkort. Nu kan du förenkla alla presentinköp och samtidigt ge alla vänner och släktingar precis vad de vill ha. Tillsammans med en lång rad av.


Med Familjedelning kan du skapa ett Apple-ID för ett barn under 13. Då kan de delta i Familjedelning och använda andra Apple-tjänster, såsom iClou iMessage. You must to continue.


Spotify åldersgräns

Det är en åldersgräns på år för att få skapa ett konto eller använda våra tjänster. Vi kan erbjuda ytterligare tjänster med tilläggsvillkor som kan kräva att du måste vara ännu äldre för att få använda dem. Vi ber dig därför att läsa alla villkor noggrant. Har nyligen upptäckt Spotify Family och undrar ifall alla loggar in på samma account eller om var och en loggar in på sitt eget?


Kan man fortfarande ha offline listor på så 3st ställen för varje familjemedlem som är med i det eller är det då bara att man kan ha offlinelista på en var? Förra sommaren gjorde Miriam Bryant bara ett enda framträdande på svensk mark, på Way Out West i Göteborg. Det gör det hela prekärt för Spotify eftersom de helt enkelt tar betalt för en tjänst som vissa inte kommer kunna använda – men har inte någon kontroll över det som skapar problemet. Enligt konsumentköplagen är det inte tillåtet att ingå avtal med personer under år, men ett flertal undantag finns.


Spotify åldersgräns

Nu finns det ingen anledning för en familj att dela på ett premiumabonnemang. Anslut upp till fyra fem medlemmar och spara massor med pengar. Tik Tok) har åldersgräns år.


Spotify Familj kan beställas av dig som har ett mobil- eller fast bredbandsabonnemang hos oss. I dagsläget är det bara Telia-kunder som kan teckna Spotify Family, men på Spotifys hemsida beskrivs abonnemangsformen som att varje ytterligare person betalar av de ordinarie kronorna per månad. Spotify har åldersgräns år alternativt år vid vårdnadshavares samtycke.


Spotify lanserar Spotify Family – fem Premiumkonton i ett. Spotify spänner musklerna och kommer att lansera en ny tjänst tillsammans med Telia. Family ger dig som Teliakund möjligheten att spara in hundralappar på Premiumprenumerationer. Billy Momo med ett färskt album i bagaget äntrar ännu en gång scenen på PlanB. TikTok är en app för att skapa och sprida videoklipp, meddelanden och livesändningar.


TikTok finns som mobilapp och har en åldersgräns på år. Klippet blir till en musikvideo, med hjälp av alla funktioner som läppsynk, inbyggt musik och olika filter. På TikTok kan användarna göra egna snuttar, eller titta på andras. Träna tillsammans med ditt barn med vårt medlemskap SATS Together.


Vi har också SATS Youth för ungdomar mellan och år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg