tisdag 29 december 2015

Familjerådgivning sala

Vuxna familjemedlemmar, par eller ensamstående som har samlevnads- och relationsproblem kan vända sig till familjerådgivningen. Utmärkande för familjerådgivningen är att den är fristående från all annan verksamhet och att registrering och journalföring inte förekommer. Sekretessen är extra sträng enligt lag.


Familjerådgivning sala

Man får vara anonym, om man så önskar. Samtalen är kostnadsfria. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Det du skriver till kommunen kan komma att diarieföras och bli offentlig handling. Läs mer om hur ett ärende hanteras i kommunen.


Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra. Familjerådgivning Sala - leg. Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Heby kommun erbjuder familjerådgivning i samarbete med Sala kommun. Tidsbokning säkrast vardagar 08.


Familjerådgivning sala

Meddelanden kan lämnas på vår telefonsvarare. En första tid för samtal brukar kunna erbjudas inom två veckor. Vi kan bara ta emot förbokade besök. Fyrverkeriförbud i centrum. För att använda fyrverkerier i Sala stad krävs särskilt tillstånd från polisen med undantag för vissa stadsdelar där det är helt.


Hitta och få information om familjerådgivning i Sala och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. SALAVisa vägbeskrivning. Testa hur bra ditt företag syns på internet. Lista dig hos Sala Väsby vårdcentral.


Alla intresserade är välkomna! Kaffe, the och smörgås serveras. Välkommen med anmälan senast fredagen november. Sala kommuns familjerådgivare träffar oftast par, men välkomnar även andra relationer som, till exempel vuxna barn med föräldrar, vuxna syskon, eller om man som enskild funderar kring sig själv och sina relationer. Vi arbetar både med förebyggande arbete och stöd till barn, ungdomar och familjer.


Svenska kyrkans familjerådgivning i VästeråsEj betygsatt. Här kan du få hjälp av socionomer och psykoterapeuter som är experter på samlevnadsproblem. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på. Det är framför allt i Västerås, Sala och Köping som länsborna är benägna att ta till familjerådgivning visar en sammanställning av Socialstyrelsen.


Först och främst ville man i de kommunerna ha hjälp med klargörande samtal. I Örebro län däremot används familjerådgivningen mindre än riksgenomsnittet. Sedan flera år tillbaka samarbetar Räddningstjänsten Sala -Heby med sex andra räddningstjänster kring larm och ledning utifrån den gemensamma ledningscentralen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg