tisdag 8 december 2015

Comvoq kontakt

Ring eller chatta med oss på kundtjänst. Du hittar även svar på många frågor i våra hjälpartiklar. Dina MMS-inställningar sköts oftast automatiskt om du har en. Här får du hjälp med SIM-kortsfrågor, hur du kommer igång.


Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Operatören är en del av det internationella svenska telekomföretaget Teleoch använder Tele2s-nätverk.

Får man hitta allt som man behöver och spara sin egen tid. Har du frågor om kontantkort rekommenderar vi dig att först se om svaret på din fråga finns under vanliga frågor. Hittar du ändå inte svaret på.


Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna. Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. Jämför våra erbjudanden. Du vet väl att du kan få svar på många frågor via Mitt Tele2?


Där kan du bland annat se din faktura, aktivera SIM-kort, ändra datapaket, hitta din PUK.

I Fastpris-abonnemangen ingår fria samtal, SMS och MMS. Välj själv hur mycket data du behöver. Välkommen att chatta med oss. I vår chatt kan du som är privatkund få hjälp med nästan alla dina frågor. Här hittar du kontaktuppgifter till vår Kundservice samt våra 3Butiker.


Vi finns tillgängliga via telefon, e-post, chatt, sociala medier och 3Community. Skicka Här kan du inte lämna kontakt - eller personuppgifter. Men ge oss gärna en kommentar :-) Din kommentar används för att förbättra telenor. Vi har inte möjlighet att besvara kundärenden här. Teknisk hjälp med HPs produkter och tjänster.


Vi svarar på vanliga frågor om din faktura, digital-tv, bredband och telefoni. Comviqs konkurrenskraftiga kontantkort. Genom att våga vara annorlunda och göra tvärtom är vi den moderna priskrigaren. Våra abonnemang med superlågt fastpris där allt ingår säljs på comviq. På hemsidan kan du också logga in för att se aktuellt saldo, ladda ditt kontantkort samt lägga en beställning.


Universal Telecom erbjuder helhetslösningar för bredband och telefoni. Hos oss finns något för alla och den gemensamma nämnaren är kvalitet och bra pris.

Omdirigeras till inloggningen. Ta kontakt med våra företagsrådgivare. Lowell kommunicerar via säkra kanaler. Vår presstjänst har jour för mediers ärenden och förfrågningar.


Väntat i en månad på att min nya telefon ska börja fungera. Varit i kontakt med kundtjänst flertalet gånger per vecka men där händer inte mycket. Ingen information om detta problem samt inga svar på mina frågor eller funderingar. Riktigt dålig service kundtjänst, skärp er!


Vi har blivit informerade om att bedragare genom telefonsamtal utger sig för att representera Klarna. Vi vill uppmana till försiktighet och ber dig ta kontakt med vår kundservice om du mottagit ett meddelande med uppmaning till betalning av ett köp du inte känner igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg