måndag 21 december 2015

Är du kär

Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Du kan också skapa ditt eget quiz. När du hör en liten röst inom dig som säger det är okej att släppa guarden och du lyssnar på rösten, då är du kär , säger Johns-Carter. Du litar helt enkelt på, utan att tvivla, att personen i fråga vill ditt bästa och aldrig se dig sårad. Hur ska du veta om den där härliga känslan när hen ger dig en komplimang betyder att du är kär eller bara älskar bekräftelsen?


Är du kär

Gör FRIDA:s test och få reda. Funderar du på om du är kär men inte vet helt säkert? Då kan det här quizet hjälpa dig. Testa här - hur kär är du egentligen?


Svara på frågorna så får du svaret! Men det kan också kännas nervöst eller ledsamt att vara kär. En del får svårt att äta eller sova. Om du inte är van vid att betala för tjänster online så föreslår vi att du läser avsnitten om olika betalmetoder först.


Är du kär

När du vet att dina pengar är säkra blir det lättare att slappna av och ha kul. Vi jämför olika casinosajter så att du kan hitta ett som passar dig. Lyrics: Är du kär i mig ännu, Klas-Göran? Läs också: Därför blir du kär i en viss person.


Har du kvar dina känslor för mig? Den personen är din trygghet. Så länge du är med den här personen känner du dig hemma, oavsett vart ni världen ni befinner er. Känner du så om någon? Då är du med högsta sannolikhet helt upp över öronen förälskad.


Är du kär

Kanske du inte vågar erkänna det för dig själv? Ta vårt test och se hur det verkligen ligger till. Test: Är du kär i en narcissist?


Du är inte ensam narcissister är ofta spännande, karismatiska och lite farliga. Kanske besvarar listan inte rakt av frågan Är hon kär i mig. Men du kanske får en fingervisning. Jag är kär i högst och den andra har jag som jag typ öh lockar mig till den jag är kär i. Men ja det har gått sen två ord jag blev kär och det får mig fortfarande att vilja gömma mig bakom kudden. Det får mig att tvivla.


Den tredje personen har glömt mig. Han var jag störtkär i. Hur kär är du just nu egentligen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg