onsdag 23 december 2015

Att göra på phuket

Nattliv är heller inget problem att hitta på Phuket , och den som vill ha stort utbud av barer och nattklubbar tar sig förslagsvis till Bangla road i Patong. Om du tröttnar på kommersen på turistorterna finns alltid möjligheten att ta en buss eller taxi till Phuket sta vilket absolut rekommenderas. Sevärdheter i Phuket : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Phuket , Thailand på TripAdvisor.


Ska du resa till Thailand och Phuket ? Om du söker efter saker att göra i Phuket har vi listat de bästa sakerna att se och göra på denna fantastiska ö. Hitta billiga flyg till Phuket.

Fråga på ditt hotell och de kommer att ordna så att Phuket Fantasea hämtar upp dig i någon av deras specialdesignade minibussar. Den här showen är öppet året runt och är väl värd varenda bath. Reser du tillsammans med en stor grupp eller om du har möjlighet att samla ihop ett gäng på minst åtta personer bör ni definitivt prova på paintball.


Vid Phuket Shooting Range i Chalong kan du roa dig med att skjuta dina vänner i en exotisk miljö som får dig att känna dig precis som Rambo. Phuket Aquarium är inte så stort, men väldigt trevligt. Beroende på var man bor så kan man till och med promenera hit, det ligger vid slutet av Cape Panwa.


Det räcker med en timme eller två för att se på allt, men det kan det vara värt. I Phuket kommer du alltid att hitta något gott att äta eller dricka oavsett vad du är sugen på. På stranden kanske det passar att sippa på en färgglad drink i solstolen medan du kan äta en flottare middag på någon av Phukets finkrogar framåt kvällen.

Jag och min sambo åker till Phuket nästa vecka och vill gärna ha lite tips från er sida på vad man ska tänka på och inte ska missa etc. Vi kommer att vara borta dagar och ska bo på hotell Cape Sienna på Kampala Beach och funderar på att göra dagsutflykter. Vi funderar på att besöka. Tänker att veckor på samma ställe i Khao Lak kan bli tråkigt och funderar istället på att boka en kombination av vecka i Khao Lak och vecka i Phuket. Har haft något emot hela Phuket pga alla dåliga rykten om stället men.


Det finns massor att se och göra ! Mat och dryck Det thailändska köket är känt världen över för dess smakrika och exotiska rätter. Maten är på sina håll så bra att det kan vara värt att åka hit bara för det. Phuket själv är bäst på fisk- och skaldjur, men du kan självklart hitta all form av thaimat här.


Aktiviteter med höga betyg för smekmånad i Phuket : De populäraste sakerna att göra på smekmånad i Phuket. Det är mycket lätt att ta sig runt på Phuket även om det är en av, eller den dyraste, delen i Thailand att åka tuk-tuk eller taxi på. Minimipriset för tuk-tuk är normalt 200bath.


Tuk-Tuks på Phuket skiljer sig från de tre hjuliga modeller som du kommer att se till exempel i Bangkok. Jättebuddhan i Phuket , Chalong: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Jättebuddhan i Phuket i Chalong, Thailand på TripAdvisor. Phuket Här har vi samlat information om några av de underbara stränder som finns att besöka på Phuket i Thailand. Hej, Skall snart boka resa med TUI och funderar hur jag skall göra.


Vi har själva fått chansen att uppleva lugnet på Kata Beach, de spännande aktiviteterna på Karon Beach och festligheterna på Patong Beach. Phuket bjuder på regnbågens alla färger med spektakulära semestervyer som sträcker sig från blå laguner och rosa solnedgångar till orangeklädda munkar. Trehjuliga tuk-tuk, taxibilar, bussar och taxibåtar transporterar besökare mellan alla dessa sevärdheter.

På Phukets sydkust finns de populäraste stränderna. Liksom på övriga ställen i Thailand är det helt okej att pruta på shoppingstråken och det ses mer som en regel än undantag att det görs. Stranden Trots det stora antalet besökare på Karon Beach känns det aldrig trångt, stranden är bred och det finns solstolar i mängder vilket gör att det även under högsäsong finns plats för alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg