onsdag 16 december 2015

Att göra på sri lanka

Förtrollande och spännande upplevelser, kombinerat med avkoppling på stranden. Våra engagerade reseexperter finns här för att hjälpa dig hela vägen. Hikkaduwa, Galle, Sigiriya, Yala och Colombo. Följ med från gyllene stränder och koloniala fort via antika tempel och vilda leoparder till huvudstadens trendigaste barer!


Ingen borde resa till den droppformade ön och bara ligga på stranden.

Du behöver ha ett pass som gäller minst månader efter att du rest hem, med två tomma sidor för stämplar. Priserna var låga, så man hade råd att lyxa till det på alla fronter utan att för den delen känna att man utnyttjade lokalbefolkningen. Kul att du gillar bloggen!


Därför är det inte så enkelt att ha en bas och göra dagsutflykter. För oss kom vi fram till att det bästa vara att göra en roadtrip och bo på olika platser. Från Ella åkte vi till Haputale.


Norr, söder, öster och väster alla har olika, fantastiska upplevelser. Men vad ska man göra ?

Oemotståndligt te i alla möjliga smaker och färger. Det kan vara värt att fundera över hur ni vill bo. Hotellen har oftast alla bekvämligheter man kan önska – pool, restaurang, lekrum osv. Naturscenerna som höglandet bjuder på är generellt helt fantastiska.


Vi hade hyrt en stor båt och var ute en hel dag med frukost, lunch, några öl, supbrädor, bad och skönt häng med hela gruppen från surfkursen. Sri Lanka bjuder på mycket goda möjligheter till shopping. Våra duktiga rådgivare finns alltid tillhands och med ett stort engagemang hjälper vi er att skapa er drömresa. En hög personlig service och våra kollegors ständiga leende gör er resa till något oförglömligt.


För det här resmålet är så oerhört mångsidigt. Bad i dag, ett tempel i kväll – och i morgon kan vi väl kolla på elefanterna… Den här reseguiden omfattar 1tips och det är bara att välja: ingen dag behöver bli den andra lik… men det går lika bra att göra ingenting på en av sydkustens sköna stränder. Därför rekommenderar vi också att du tar god tid på dig att uppleva denna fantastiska och oförstörda asiatiska pärla. Du får mest ut av din resa om den vara i 2-veckor. På den tiden hinner du uppleva alla Sri lankas största höjdpunkter.


Mångfaldens ö och ett Indien light. Något som var så otroligt påfallande var vänligheten som visades oss och barnen. Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.

Det är om vår resa från Ella tillbaka till huvudstaden Colombo och flygfältet. Vi valde inte det snabbaste sättet att resa på , men vi valde definitivt det roligaste sättet att resa på. Oavsett nästan hur dyrt man betalar kommer det finnas läckande duschar, dåligt fungerande AC, strejkande hissar, kassastrul etc etc. Detta kanske en slipper som en bor på ett 2$ hotell, men det har vi ingen. Vi lämnar höglandet och reser vidare söderut på slingrande vägar mot Tissamaharama (ca tre timmar) där vi checkar in på vårt hotell.


På bilderna syns hennes undernärda kropp och kedjorna som gör att hon bara kan ta korta steg. Sen finns såklart bankomater på plats. Resan startar i huvudstaden Colombo där ni bjuds på middag på charmiga The Gallery Café och har tid att utforska staden på egen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg