onsdag 9 december 2015

Heta linjen 020

Här kan du läsa allt om heta linjen -tjänster. Det kostar som ett vanligt lokalsamtal oavsett vart du ringer i landet, så kallad Sverigesamtalstaxa. Maila gärna till linjen24. Du kanske känner dig ensam, har tråkigt och vill prata med någon men inte störa dina vänner.


Du kanske har svårt att somna, eller ännu värre, du håller på att somna vid ratten när du kör! Hitta och få information om heta linjen i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Prova heta linjen gratis. Det ringer tjejer, killar, män och kvinnor till Myshörnan dygnet om! Många har hittat varandra på Myshörnan, så prova själv nu genom att prova vårt gratis erbjudande!


Du vet väl att du är anonym, och att när du lägger på luren så försvinner din presentation. Allt för din säkerhet. Jag ringer ofta dit och har t. Det är med andra ord en helt vanlig kväll på heta linjen. Heta Linjen finns på hetalinjen.


Favoritnumret på den här sidan. Erbjuder oftast en gratis prova på kostnad dessutom. Bästa underhållningen! Första staget är att prata in en kort presentation om dig själv. Berätta lite kort om dig och dina intressen.


Därefter väljer du att antingen spara din presentation till nästa gång du ringer eller välja att den tas bort när du avslutar ditt samtal. Ingen aning om det finns någon ny liknande linje. Den var ju sååååå kul. Detta fenomen uppmärksammades i media och spred sig bland ungdomar runt om i hela Sverige. TelefonForum har något för alla.


Välj bland våra fyra linjer ! Att prata med andra över telefon är ett roligt och bra sätt att lära. Vi bestämde därför att återanvända namnet Fritt Forum och lägga till en linje med sju städer att välja bland: Stockholm, Uppsala, Göteborg, Kalmar, Malmö, Sundsvall och Luleå. Alla ringer till lokalsamtalskostnad! Sedan några år tillbaka så kostar det lika lite att ringa till hela Sverige – när lokaltaxan bytte namn till.


Man kan prata med flera eller två och två. Redan dagen efter rapporteras att Televerket låtit extrainkalla ett 20-tal experter för att stänga ned linjerna. Chatten finns på visomringerhetalinjen. När du söker kontakt ringer du Dejtlinjen, de som är på linjen då kan du chatta med via ljudmeddelanden eller prata direkt med.


Heta linjen 020

Chatta med snygga tjejer, eller en äldre kvinna, du väljer själv! På linjen finner du andra singlar som också vill träffa någon. Prata några tillsammans eller på tu man hand på ett eget linjerum. När du ringer till Gaylinjen är du alltid anonym, det är upp till dig hur mycket du vill berätta om dig själv. Tryck gärna på gilla-knappen eller kommentera och glöm inte att prenumerera på kanalen!


Nästa video kommer på Måndag kl. På Samtalslinjen kan du prata med män och kvinnor från hela Sverige. Prata med andra på linjen om olika ämnen, nöjen, nyheter, eller vad du vill. Ring in och snacka bort en stund när du har tråkigt eller hitta någon att prata med när du kör långa sträckor med bilen. Ringde i natt, det var första gången på flera år jag ringer till heta linjen.


Dem första telefonnummerna jag ringde fick jag bara kontakt med män, men sen ringde jag ett 044-nummer och fick minsann prata med kvinnor efter varandra och alla var singlar precis som jag, och dem senaste verkade vara riktigt intresserade av mej också. Det blev heta linjen än en gång till byggfirman. Vi ringde till heta linjen för att nonsensprata med främmande människor i samma ålder som vi.


Varken tv eller heta linjen eller mörkret drog ner oss i fördärvet. Hade mor och far vetat om heta linjen hade de nog omvärderat dagsljuset förmåga att hålla synder borta från unga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg