torsdag 31 december 2015

Pbm psykolog

Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Telehealth är en distansbehandling med psykolog via video. PBM erbjuder psykologbedömning som innefattar anamnes, enkätgenomgång, diagnostik, kartläggning av problemområden, kort beteendeanalys, sammanställning samt behandlingsförslag och offert. KBT är en behandlingsform med bevisad effekt vid ex.


Utredningen genomförs av en KBT- psykolog.

Det ger oss bästa möjliga förutsättningar att hjälpa människor tillbaka till en fungerande vardag, berättar Susanna Bohman, psykolog och teamledare vid PBM :s enhet för stressrehabilitering, Stockholm City. På PBM Online erbjuder vi kognitiv beteendeterapi via video, eller s. Innan Susanna sökte sig till PBM arbetade hon inom allmänpsykiatrin. PBM är inne i ett mycket intressant tillväxtskede och söker nu teamorientera engagerad och utvecklingsintresserad psykolog till vår enhet i Kista.


Verksamheten ingår i den del där PBM idag arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting med vårdval ”Rehabilitering vid långvarig smärta med eller utan samsjuklighet och för utmattningssyndrom” i multimodala team. Antingen är annonsen inte tillgänglig längre eller så kan länken vara fel. På PBM är man omgiven av psykologkollegor som kan KBT. I det dagliga arbetet som psykolog betyder det mycket – finns alltid ny kunskap att ta del av och kommunikationen går väldigt smidigt. Trevlig stämning är det också!


KBT-behandlingen är alltid skräddarsydd för varje enskild person, och tas fram tillsammans med din KBT psykolog. Behandlingsformen möjliggör att klienter från hela landet kan få terapi och behandling av legitimerade psykologer utan att behöva ta sig till en mottagning. PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga.


Vi behöver nu utöka vårt team av psykologer med klinisk inriktning och söker dig som är legitimerad psykolog och har erfarenhet och kompetens inom kognitiv beteendeterapi och vill bli en del av vårt hängivna team baserat på Kyrkogatan i centrala Göteborg. Christer Andemark är legitimerad psykolog på PBM Executive, en psykologmottagning som erbjuder behandling via video och som även bedriver forskning inom området. Se Anna Gustafssons profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Anna har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Annas.


Visa profil Visa profilmärken Se liknande profiler.

Psykolog , Organisationskonsult på PBM Sweden. De flesta artiklar i PBM Tipsar har tidigare publicerats på vår blogg Flow. Till nyhetsbrevet väljer vi ut några populära artiklar som vi tror att du kan ha nytta och glädje av. Helti tillsättning enligt Sverige, Dalarna Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Jag specialiserar mig på psykologisk behandling, utbildning, och coaching med moderna Beteendeterapeutiska metoder, främst Acceptance and Commitment Therapy - ACT. Som konsult har psykologer möjlighet att bredda sin erfarenhet genom att prova på många olika typer av uppdrag och organisationer. Vid frågor är du välkommen att höra dig till Andreas Schill, leg. Observera att den i nuläget bara går att använda på desktop eller i appen PBM Online. Pbm Sweden AB är ett mellanstort aktiebolag med 1anställda.


Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Vad kan vi göra för dig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg