tisdag 20 oktober 2015

Takspackel

För jämna och fina inomhusytor Detta är ett gipsbaserat spackel från Casco som används till både väggar och tak inomhus. När du spacklar inomhus är det underlaget som avgör vilket spackel som ska användas. Till exempel krävs det ett särskilt spackel för våtutrymmen. Original Vägg- och takspackel från Nordsjö. Fyller igen hål och ojämnheter på dina väggar för ett perfekt resultat.


Takspackel av rostfritt stål med greppkant.

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på hemsidan. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Jag godkänner att mina personuppgifter får behandlas av AkzoNobel, inklusive övriga företag inom AkzoNobel-koncernen samt enheter som agerar å deras vägnar. Här får du tips om golvspackel och väggspackel när du ska spackla och välja spackel till ditt projekt.


Spackling av väggar eller golv? Hur spacklar man på olika underlag? Här hittar du bra tips om spackel och gör det själv beskrivning om hur du spacklar på rätt sätt.


Ställ en fråga till valfri expert eller skicka en generell fråga till redaktionen.

Vill du ha ett personligt svar via mail så uppger du din e-postadress. Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist. Letar du efter spackel?


Hagmans med över års erfarenhet erbjuder ett bredd sortiment av egen tillverkade spackelprodukter. Spar tid och ork när du gör grovjobbet – spackla med roller. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo.


Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan. Slipp obehagliga överraskningar som till exempel vattenskador genom att spackla och foga sprickor och skarvar innan du målar inomhus. Närmare upplysningar om den som.


Beskrivning Underlaget ska vara fast, torrt och rent. Vägg och takspackel medium är avsett för handspackling. Använd ögonskydd vid slipning. Snickerispackel är ett spackel som ger en fin och slät yta åt dina snickerier och väggar.


Kan utan föregående grundning spacklas på tidigare målad väl avtvättad och mattslipad färg. Kan även användas till tak. Små hål kan tätas med hjälp av böjligt trådnät med en bitumenbeläggning på undersidan.

Rengör först hängrännan noggrant och värm sedan trådnätet med en varmluftpistol eller blåslampa tills bitumenet smälter. Tryck sedan materialet stadigt på plats och ytbehandla med takspackel. Från ett vanligt betongspackel till en speciellt utvecklad slamma som skyddar armering från korrosion.


Vårt sortiment inom betongreparation är utvecklat för att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg